Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα βόμβα στην ΑΕΚ! Με αυτόν παικταρά θέλει να... χτυπήσει τους «αιώνιους» ο Αγγελόπουλος
| 2018-04-09 22:21:00

Νέα βόμβα στην ΑΕΚ! Με αυτόν παικταρά θέλει να... χτυπήσει τους «αιώνιους» ο Αγγελόπουλος

του Pick n' Scroll
Νέα βόμβα στην ΑΕΚ! Με αυτόν παικταρά θέλει να... χτυπήσει τους «αιώνιους» ο Αγγελόπουλος

Αποκάλυψη και για το μέλλον του Γιάννη Μπουρούση! 

Η ΑΕΚ παίζει την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ, έχει το μυαλό της στη κλήρωση της Πέμπτης για τον αντίπαλό της στο φάιναλ-φορ, αλλά ψάχνει και για παίκτη. Για τον γκαρντ, που θα πάρει την θέση του Εντιν Ατιτς, και θα την ενισχύσει ακόμη πιο πολύ ενόψει των ελληνικών πλέι-οφ.

Η προσοχή του Ντράγκαν Σάκοτα είναι σε πρωταθλήματα, που τελείωσαν και τελειώνουν, όπως είναι αυτά της Κίνας και της Αυστραλίας. Εχουν αναφερθεί μπόλικα ονόματα, όπως του Ααρον Τζάκσον, που είχε εντυπωσιάσει τα προηγούμενα χρόνια στην ΤΣΣΚΑ. Δεν αποκλείεται στη λίστα να μπει και η περίπτωση του Κόρτνεϊ Φόρτσον, του συμπαίκτη του Γιάννη Μπουρούση στους Λάιονς.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ενθουσιαστεί από την πορεία της ομάδας του και θέλει να δει υπέρβαση και στην Α1, κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠαναθηναϊκόΓια αυτό το λόγο θα δώσει ένα μεγάλο ποσό για τον παίκτη, που θα αποκτηθεί.

Πάντως, η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος λήγει στις 12 του Μάη, οπότε οι «κιτρινόμαυροι» έχουν άπλετο χρόνο να κάνουν την επιλογή τους. Αλλωστε στο διάστημα, που μεσολαβεί, θα μείνουν κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες ελεύθεροι. Θα μείνει και ο Μπουρούσης, για τον οποίο υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από την Ισπανία. Λέτε να τον πάρει κι αυτόν η ΑΕΚ; Φαντάζει απίθανο, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Δείτε τον:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags