Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην αντεπίθεση ο Γιαννακόπουλος – Ρίχνει… βόμβα στην Ευρωλίγκα πριν τα ματς με τη Ρεάλ!
Μπάσκετ
| 2018-04-10 20:48:00

Στην αντεπίθεση ο Γιαννακόπουλος – Ρίχνει… βόμβα στην Ευρωλίγκα πριν τα ματς με τη Ρεάλ!

Sportdog Team
Στην αντεπίθεση ο Γιαννακόπουλος – Ρίχνει… βόμβα στην Ευρωλίγκα πριν τα ματς με τη Ρεάλ!

Έτσι θα κρατήσει τον Παναθηναϊκό στην διοργάνωση.

Λίγες ημέρες πριν από τα παιχνίδια των πλέι οφ με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά στην Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα, το αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρεθεί την Πέμπτη στη συνάντηση κορυφής μεταξύ των έντεκα ομάδων που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο στη διοργάνωση με τον Τζόρντι Μπερτομέου και εκεί θα ρίξει σύμφωνα με πληροφορίες, τη… μεγάλη βόμβα!

Ο Γιαννακόπουλος θα εκφράσει για ακόμα μία φορά τα παράπονα των Πρασίνων για την διαιτησία, τα τηλεοπτικά και τις χορηγίες, ωστόσο σε αυτή την συνάντηση, θα πάει το θέμα ένα βήμα πιο… πέρα, καθώς θα θέσει για πρώτη φορά θέμα Τζόρντι Μπερτομέου.

Στον Παναθηναϊκό σκέφτονται πλέον σοβαρά να προσθέσουν στην ατζέντα της σύσκεψης την παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της διοργάνωσης, με ταυτόχρονη προοπτική την ανάδειξη του CEO μέσα από εκλογική διαδικασία. Προφανώς, εάν… περάσει η συγκεκριμένη πρόταση, τότε αυτομάτως στο Τριφύλλι θα αλλάξουν και άποψη σχετικά με την παρουσία τους στην διοργάνωση την επόμενη σεζόν.

Θυμίζουμε ότι εγγυημένο συμβόλαιο στην Ευρωλίγκα έχουν ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενέρμπαχτσε, η Αναντολού Εφές, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αρμάνι Μιλάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια και η Ζάλγκιρις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags