Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνετος και ωραίος - Βήμα τετράδας για τον Προμηθέα στη Ρόδο
| 2018-04-11 19:40:00

Άνετος και ωραίος - Βήμα τετράδας για τον Προμηθέα στη Ρόδο

Sportdog Team
Άνετος και ωραίος - Βήμα τετράδας για τον Προμηθέα στη Ρόδο

Ο Προμηθέας ήταν εξαιρετικός στην Ρόδο και έφυγε με ένα σημαντικό διπλό (89-70), που του δίνει βάσιμες ελπίδες για την πρώτη τριάδα της Stoiximan.gr Basket League!

Η ομάδα της Πάτρας... κατέβηκε αποφασισμένη στην Ρόδο και έδειξε στο παρκέ όλες τις αρετές της, κάτι που έφερε και μία... άνετη νίκη απέναντι στον Κολοσσό (89-70). Το σύνολο του Μάκη Γιατρά ήταν εξαιρετικό σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και με ηγέτες τους Μο Φαγιέ (23 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Οκτάβιους Έλις (21 πόντοι, 12 ριμπάουντ) ανέβηκε στο 14-8, παραμένοντας σταθερά σε τροχιά τριάδας. Αντίθετα, ο Κολοσσός δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και έπεσε στο 9-13.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά στην αναμέτρηση και ανέλαβαν από την αρχή τα ηνία στο παρκέ. Ο Προμηθέας προηγήθηκε νωρίς με έξι πόντους (11-5, 4') και μετά από τρίποντο του Φαγιέ έφτασε στο +7 (21-14, 6'), το οποίο διατήρησε και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (28-21).

Το ίδιο μοτίβο κυριάρχησε και στην δεύτερη περίοδο. Η ομάδα της Πάτρας έδωσε επιπλέον δύναμη και... σκληράδα στην άμυνά της, ενώ ο Οκτάβιους Έλις ανέλαβε ρόλο πρωταγωνιστή στο επιθετικό κομμάτι. Παράλληλα, ο Κολοσσός συνέχιζε τις κακές επιλογές και ο Προμηθέας «έτρεξε» ένα επιμέρους 19-11, που έφερε τους Πατρινούς στο +15 (47-32).

Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στη τρίτη περίοδου, που είχε και αυτή την... υπογραφή του Προμηθέα. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά συνέχισε σε υψηλό τέμπο και παρά την βελτίωση του Κολοσσού στο επιθετικό κομμάτι, έβρισκε συνεχώς λύσεις προς το καλάθι της ομάδας της Ρόδου. Έτσι, οι Πατρινοί έκλεισαν το τρίτο δεκάλεπτο στο +18 (69-51) και ουσιαστικά έβαλαν τις βάσεις για την 14η φετινή τους νίκη.

Το τέταρτο δεκάλεπτο κύλησε... σχεδόν διαδικαστικά για τις δύο ομάδες, που είχαν αποδεχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Ο Κολοσσός προσπάθησε να επιστρέψει πάντως στο ματς, ωστόσο ο Προμηθέας ήταν σοβαρός και έφτασε στη νίκη με το τελικό 89-70, που του διατηρεί... ακέραιες τις ελπίδες για την τρίτη θέση της Stoiximan.gr Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 21-28, 32-47, 51-69, 70-89

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags