Facebook Pixel Sportdog.gr | Tα πάνω-κάτω στην Ευρωλίγκα από Παναθηναϊκό - Να τι ζήτησε για Μπερτομέου, κόλαση θα γίνει
Μπάσκετ
| 2018-04-12 12:59:00

Tα πάνω-κάτω στην Ευρωλίγκα από Παναθηναϊκό - Να τι ζήτησε για Μπερτομέου, κόλαση θα γίνει

Sportdog Team
Tα πάνω-κάτω στην Ευρωλίγκα από Παναθηναϊκό - Να τι ζήτησε για Μπερτομέου, κόλαση θα γίνει

Ευθεία επίθεση από τους Πράσινους, χαμός στη Μαδρίτη.

Θέμα... Μπερτομέου έθεσαν και επίσημα οι Πράσινοι στο συμβούλιο των μετόχων της Ευρωλίγκας στη Μαδρίτη.

Στην ομιλία τους οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τον προβληματισμό τους, αλλά και τη δυσάρεσκειά τους για τις χορηγικές συμφωνίες της διοργάνωσης που έχουν άμεση σχέση με τα πολύ λίγα έσοδα για τις ομάδες, τα οποία είναι δυσανάλογα από τα χρήματα που υποχρεώνονται οι μέτοχοι να βγάζουν από τις τσέπες τους. 

Ο Τζόρντι Μπερτομέου απάντησε θετικά στο αίτημα του Τριφυλλιού, λέγοντας πως αφού υπάρχει μια ομάδα που θέτει θέμα ηγεσίας, τότε θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου εκτελεστικού διευθυντή το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ξεκινώντας η συνέλευση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο, τονίζοντας: «Τίθεται θέμα ηθικης τάξεως. Θέλω να ξέρω με ποιους κάθομαι στο ίδιο τραπέζι. Εγώ τιμωρήθηκα γιατί απάντησα σε απειλές κατά της οκογένειάς μου για ένα θέμα που δεν έχει σχέση με το μπάσκετ. Έμπαιναν στο προφίλ μου Τούρκοι και έβριζαν την οικογένειά μου και τα παιδιά μου και απάντησα σε αυτούς και μόνο. Θέλω να ξέρω, αν όπως έχει πει και ο κύριος Μπερτομέου, ήταν κοινή απόφαση των μετόχων η τιμωρία μου γι' αυτό το θέμα. Και αν υπάρχει κάποιος θέλω να το ξέρω».

Εκεί κανείς από τους μετόχους δεν απάντησε θετικά, παρά μόνο οο εκπρόσωπος μίας ομάδας πήρε το λόγο, λέγοντας πως «δεν ερωτηθήκαμε ποτέ, ούτε έχουμε σχέση με αυτή την τιμωρία». Και αυτή η τοποθέτηση έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, καθώς ήλθε από τον εκπρόσωπο της Αναντολού Εφές.

Εν συνεχεία, οι Πράσινοι εξαπέλυσαν ευθεία επίθεση κατά του Τζόρντι Μπερτομέου, τονίζοντάς του πως «είσαι αποτυχημένος σε αυτό που κάνεις. Τα έσοδα είναι απειροελάχιστα. Οι χορηγικές συμφωνίες είναι οι χειρότερες δυνατές, όπως και τα τηλεοπτικά συμβόλαια. Συνολικά, σε αυτό το τραπέζι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν 300 εκατ. το χρόνο και τα έσοδα είναι 40 εκατ. Πώς είναι δυνατόν αυτό το μοντέλο να κριθεί πετυχημένο; Θεωρούμε πως ο κύριος Μπερτομέου είναι αποτυχημένος στο έργο του και ζητάμε να τεθεί σε ψηφοφορία η εκλογή του CEO».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags