Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμες για χοντρό επεισόδιο με Γιαννακόπουλο – Με ποιον «πλακώθηκε» - Τι έκανε ο Ολυμπιακός!
| 2018-04-12 18:16:00

Φήμες για χοντρό επεισόδιο με Γιαννακόπουλο – Με ποιον «πλακώθηκε» - Τι έκανε ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Φήμες για χοντρό επεισόδιο με Γιαννακόπουλο – Με ποιον «πλακώθηκε» - Τι έκανε ο Ολυμπιακός!

Τι συνέβη μετά την συνεδρίαση, ποιος μίλησε μαζί του.

 

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως είναι το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με την Ευρωλίγκα, καθώς στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, όχι μόνο δεν βρέθηκε λύση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.

Όπως επιβεβαιώνει πλέον και επίσημα η Ευρωλίγκα, τα αιτήματα του Τριφυλλιού δεν βρήκαν ανταπόκριση και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την συνεδρίαση πριν την ολοκλήρωσή της, ιδιαίτερα εκνευρισμένος, ενώ λίγα λεπτά μέσω Instagram ενημέρωσε τους φίλους του Τριφυλλιού, ότι από του χρόνου η ομάδα θα αγωνίζεται στις διοργανώσεις της FIBA.

Ένταση υπήρξε όμως, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Sport24radio και μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, όταν σημειώθηκε χοντρό επεισόδιο μεταξύ του Γιαννακόπουλου και κάποιον άλλον παράγοντα. Ίσως για αυτό αμέσως μετά προχώρησε και στο σχετικό πσοτάρισμα  «Ρε θα σας τελειώσουμε, με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανείς»!


Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το sport24tradio, ο Ολυμπιακός παρότι είναι κάθετα αντίθετος με όσα λέει ο Γιαννακόπουλος, δεν πήρε καμία θέση. Αντίθετα, οι ομάδες που… βράζουν μαζί του, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρ.

Επίσης, έντονος διάλογος υπήρξε και με πρόεδρο της Μακάμπι Σιμόν Μιζράχι, ο οποίος μετά την συνεδρίαση στα «πηγαδάκια» που υπήρξαν, πλησίασε τον Γιαννακόπουλο και του είπε πως παρότι σέβεται την οικογένεια του, είναι λάθος όσα κάνει και θα πρέπει να… πάρει πίσω όσα έχει πει μέχρι τώρα για την διαιτησία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags