Facebook Pixel Sportdog.gr | Κορυφαίος παράγοντας της Ευρωλίγκας… υψώνει ασπίδα για τον Παναθηναϊκό – Τι λέει για Γιαννακόπουλο
| 2018-04-13 19:51:00

Κορυφαίος παράγοντας της Ευρωλίγκας… υψώνει ασπίδα για τον Παναθηναϊκό – Τι λέει για Γιαννακόπουλο

Sportdog Team
Κορυφαίος παράγοντας της Ευρωλίγκας… υψώνει ασπίδα για τον Παναθηναϊκό – Τι λέει για Γιαννακόπουλο

Βρήκαν νέο «σύμμαχο» οι Πράσινοι;

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αποχώρηση του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης σε όλη τηνμ μπασκετική Ευρώπη.

Θέση λοιπόν για το ζήτημα πήρε και ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνουν οι πράσινοι στη διοργάνωση.

«Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και τον ιδιοκτήτη του, αξίζει να διαχωρίσουμε το συναισθηματικό κομμάτι από το επαγγελματικό», ανέφερε και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει πολλά χρόνια στη διοργάνωση, είναι συνεργάτης μας για την ανάπτυξη της Ευρωλίγκας, ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία, με αφοσιωμένους φιλάθλους και παράδοση. Ουδείς από τους εκπροσώπους των συλλόγων της Ευρωλίγκας δεν σκέφτεται να θέσει ζήτημα αποκλεισμού της ελληνικής ομάδας. Προσωπικά, θα ήθελα να επικρατήσει η κοινή λογική, να παραμεριστούν τα συναισθήματα και ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στη διοργάνωση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags