Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ματσάρα στη Βοστόνη! Ήττα-θρίλερ για Μπακς, κρίμα για τον φοβερό Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2018-04-15 23:03:00

Απίστευτη ματσάρα στη Βοστόνη! Ήττα-θρίλερ για Μπακς, κρίμα για τον φοβερό Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Απίστευτη ματσάρα στη Βοστόνη! Ήττα-θρίλερ για Μπακς, κρίμα για τον φοβερό Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

«Λύγισε» στην παράταση (113-107) η ομάδα του Έλληνα σταρ.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε εκπληκτική εμφάνιση με 35 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ, όμως δεν κατάφερε να οδηγήσει του Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη, καθώς τα «ελάφια» ηττήθηκαν στην έδρα των Μπόστον Σέλτικς με 113-107 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ του NBA.

Απίστευτη εξέλιξη είχε το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του NBA μεταξύ των Μπόστον Σέλτικς και των Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το παιχνίδι ήταν «θρίλερ» στα τελευταία λεπτά και πήγε στην παράταση με δραματικό τρόπο. Με το σκορ στο 96-96 ο Τέρι Ροζίερ πέτυχε τρίποντο για τους Σέλτικς με μόλις 0.5 να απομένουν για το φινάλε. Παρ’ όλα αυτά, ο Κρις Μίντλετον πρόλαβε να πετύχει ένα αδιανόητο από πολύ μακριά, ισοφαρίζοντας σε 99-99 και στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση!

Εκεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ξανά ηγετική παρουσία, όμως έχασε μια κρίσιμη βολή και εν συνεχεία αποβλήθηκε κάνοντας το 6ο του φάουλ εξαιτίας μίας αυστηρή απόφασης των διαιτητών. Οι Μπακς «βραχυκύκλωσαν» και δεν είχαν καλές επιλογές στις τελευταίες επιθέσεις, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 113-107.

Δείτε το τρελό φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags