Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Λάσο για Γιουλ - Θα παίξει με Παναθηναϊκό;
Μπάσκετ
| 2018-04-16 16:19:00

Αποκάλυψη Λάσο για Γιουλ - Θα παίξει με Παναθηναϊκό;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Λάσο για Γιουλ - Θα παίξει με Παναθηναϊκό;

Όλη η Ευρώπη περιμένει την επιστροφή του Ισπανού.

Ο Πάμπλο Λάσο έκανε επίσημα γνωστό πως ο Σέρχιο Γιουλ δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Άντονι Ράντολφ, ο οποίος όμως θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο τεχνικός των Ισπανών μιλώντας για την απουσία του Φακούντο Καμπάτσο και το ιατρικό δελτίο της ομάδας του είπε: «Προσπαθήσαμε να έχουμε τον Καμπάτσο πίσω, όμως σκεφτήκαμε όσα έχουμε μπροστά μας και το θεωρήσαμε αδύνατο. Θα λείψει για λίγες εβδομάδες, λόγω εγχείρησης στο γόνατο. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να παίξουμε χωρίς εκείνον. Ήταν σε σπουδαίο επίπεδο φέτος, αλλά το ίδιο ισχύει για τον Ραντλ και τον Ντόντσιτς, μεταξύ άλλων, που μπορούν να μας βοηθήσουν σε αυτή τη θέση.

Ο Γιουλ τα πηγαίνει καλύτερα, προπονείται με την ομάδα, αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο Ράντολφ είχε ένα μικρό πρόβλημα στην προπόνηση και έπρεπε να αποχωρήσει, αλλά θα ταξιδέψει».

Στη συνέχεια, ανέφερε για το Game 1 με τον Παναθηναϊκό Superfoods (17/4, 21:15): «Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κοντρολάρει τον ρυθμό με τον Τζέιμς. Έχει καλούς σουτέρ όπως ο Ντένμον, ο Ρίβερς και ο Σίνγκλετον που "ανοίγουν" πολύ το γήπεδο. Είναι μια αθλητική ομάδα, με πολλούς παίκτες που χρησιμοποιούν το κορμί τους στην άμυνα και στην επίθεση, όπως για παράδειγμα ο Αντετοκούνμπο. Είναι μια πλήρης ομάδα και το έδειξαν σε όλη τη σεζόν. Είναι αήττητοι στο ελληνικό πρωτάθλημα και προκρίθηκαν στα πλέι οφ», ενώ για το πώς θα πρέπει να προσεγγίσουν οι Μαδριλένοι τα πλέι οφ τόνισε:

«Η ομάδα μας δούλεψε για να φτάσει στα κρίσιμα σημεία με αυτοπεποίθηση. Είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη σειρά. Μιλάμε για τα πλέι οφ της Euroleague, στα οποία αγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε τη σειρά. Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο το Game 1. Ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσουμε τη σειρά είναι να σκεφτόμαστε το πρώτο ματς και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Σε μια σειρά των πλέι οφ πρέπει να είσαι στο 100% από το πρώτο λεπτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags