Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βράζει» το ΟΑΚΑ πριν τη Ρεάλ - Έτσι θα περάσει ο ΠΑΟ F4 - O... τρόμος του Γιαννακόπουλου
Μπάσκετ
| 2018-04-17 12:15:00

«Βράζει» το ΟΑΚΑ πριν τη Ρεάλ - Έτσι θα περάσει ο ΠΑΟ F4 - O... τρόμος του Γιαννακόπουλου

του Pick n' Scroll
«Βράζει» το ΟΑΚΑ πριν τη Ρεάλ - Έτσι θα περάσει ο ΠΑΟ F4 - O... τρόμος του Γιαννακόπουλου

Όλα στο κόκκινο στον Εξάστερο, τι συμβαίνει με κόσμο, Δημήτρη.

Λίγες ώρες έμειναν για τη πρώτη μάχη του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ και η αγωνία ανεβαίνει. Στο «πράσινο» στρατόπεδο θεωρούν και όχι άδικα ότι το πρώτο ματς είναι και το πιο σημαντικό της σειράς: «Αν το πάρουμε, έχουμε κάνει το πλέον σπουδαίο βήμα για τη πρόκριση» είναι αυτό, που λέγεται στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ομάδα και κόσμος περιμένουν να δουν και την αντιμετώπιση της διαιτησίας. Το παιχνίδι θα σφυρίξουν δύο διαιτητές, που είναι «κόκκινα πανιά» για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Και αυτοί είναι ο Λαμόνικα και ο Γιαβόρ.

Μάλιστα για τον δεύτερο είχε μιλήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό: «Ακολουθώντας πιστά τις εντολές που του δόθηκαν από την Ευρωλίγκα, είμαι σίγουρος πως ο Γιαβορ κέρδισε σήμερα μια θέση για το Final Four της διοργάνωσης», είχε πει χαρακτηριστικά.

Οσον αφορά στον Λαμόνικα, δεν είναι λίγα τα παιχνίδια εκείνα, που έχει σφυρίξει και έχει τρομερά παράπονα ο Παναθηναϊκός.

Πάντως, στον αγώνα της ρέγκιουλαρ σίζον του ΟΑΚΑ με την Ρεάλ, εκεί, όπου ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει, δεν είχε το παραμικρό παράπονο. Κάθε άλλο. Και το λέμε αυτό, διότι σε εκείνο το ματς είχαν διαιτητεύσει ο Λαμόνικα με τον Λάτισεβς. Δύο, δηλαδή, από τους τρεις διαιτητές του αυριανού παιχνιδιού.

Ο Γιαννακόπουλος συνέστησε προσοχή στον κόσμο της ομάδας και προπονητές και παίκτες από την πλευρά τους είναι πανέτοιμοι για το 1-0. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags