Facebook Pixel Sportdog.gr | Το... μήνυμα Μπράουν για το f4 και η ατάκα για Σάρας
| 2018-04-17 19:25:00

Το... μήνυμα Μπράουν για το f4 και η ατάκα για Σάρας

Sportdog Team
Το... μήνυμα Μπράουν για το f4 και η ατάκα για Σάρας

Αισιόδοξος για τα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις, αν και υπολογίζει τους Λιθουανούς.

Στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Ζαλγκίρις αναφέρθηκε ο Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι αποτελεί όνειρό του να συμμετάσχει σε ένα Final 4 της διοργάσνωσης.

«Είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαζόμασταν καθημερινά για τα ματς με την Ζάλγκιρις και έχουμε ακόμα μία προπόνηση. Είδαμε video. Πιστεύω πως όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα. Θα θέλαμε να είναι όλοι υγιείς, ο Παπανικολάου δεν είναι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να αναφερθεί στο… ζευγάρι του Γιώργου Πρίντεζη με τον Παούλιους Γιανκούνας και απάντησε ότι «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφει ο Πρίντεζης. Θα είναι κλειδί αυτό το ματσάρισμα. Ο Πρίντεζης είναι πολύ έμπειρος παίκτης, προσφέρει πολλά στην ομάδα και είμαστε χαρούμενοι που θα είναι πίσω μαζί μας».

Σε ερώτηση για το αν η πρόκριση στο Final Four αποτελεί όνειρο για τον ίδιο, καθώς με την Σιένα δεν είχε καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά του θεσμού, υπογράμμισε πως: «Σίγουρα. Ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Νιώθω πως έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία. Τότε νιώθαμε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε, αλλά τώρα έχω μία πολύ καλή ευκαιρία μπροστά μου με τον Ολυμπιακό».

Τέλος, όσον αφορά στην εμπειρία του Ολυμπιακού, ο Μπράουν τόνισε ότι: «Έχουμε πολύ έμπειρους παίκτες που έχουν φτάσει ως το Final Four κι έχουν κατακτήσει τίτλους. Σίγουρα η εμπειρία μετράει, αλλά θα είναι μία πολύ δύσκολη σειρά. Η Ζάλγκιρις είναι σκληρή ομάδα κι έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Παλεύει ως το τέλος και θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags