Facebook Pixel Sportdog.gr | Δίνουν το σύνθημα για Ζαλγκίρις οι «παλιοί» του Ολυμπιακού: «Δεν είμαστε σαν την ΤΣΣΚΑ…»!
Μπάσκετ
| 2018-04-17 20:40:00

Δίνουν το σύνθημα για Ζαλγκίρις οι «παλιοί» του Ολυμπιακού: «Δεν είμαστε σαν την ΤΣΣΚΑ…»!

Sportdog Team
Δίνουν το σύνθημα για Ζαλγκίρις οι «παλιοί» του Ολυμπιακού: «Δεν είμαστε σαν την ΤΣΣΚΑ…»!

Φοβερές ατάκες από Μάντζαρη, Σπανούλη και Πρίντεζη!

Ο Ολυμπιακός αρχίζει υποδέχεται αύριο την Ζαλγκίρις Κάουνας για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τρεις από τους έμπειρους παίκτες του, οι Βαγγέλης Μάντζαρης, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, μίλησαν στο κανάλι της Ευρωλίγκας στο Youtube για τις μάχες με τους Λιθουανούς, που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final Four.

«Είναι πολύ σημαντικό, γιατί όταν το γήπεδο είναι γεμάτο, παίρνουμε πολλή ενέργεια από τον κόσμο, ο οποίος είναι σαν τον έκτο παίκτη μας. Πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο, ειδικά στην έδρα μας», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Σπανούλης είπε: «Έχουμε δει πολλές φορές πως κάποια ομάδα μπορεί να σπάσει το πλεονέκτημα έδρας πολύ εύκολα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίρνουμε ενέργεια από τους φιλάθλους μας. Νιώθουμε ασφαλείς στην έδρα μας».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πρίντεζης ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να προκριθεί στο Final Four: «Κάθε χρόνο παλεύουμε σκληρά για να προκριθούμε στο Final Four. Δεν είμαστε σαν άλλες ομάδες, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ που σχεδόν γνωρίζουν πως θα είναι εκεί. Κατακτήσαμε δύο φορές την Ευρωλίγκα, χάσαμε δύο τελικούς. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

Τέλος, στο ίδιο ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει και o αρχηγός: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και στο πώς θα είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Θα δούμε πρώτα τον αντίπαλό μας και μετά θα τον αναλύσουμε, ώστε να είμαστε όσο το περισσότερο έτοιμοι γίνεται. Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι το ποιος θα είναι έτοιμος στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω μπάσκετ, αυτό μετρούσε».

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags