Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοί «τρέλαναν» τον Γκιστ - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε!
Μπάσκετ
| 2018-04-18 18:40:00

Αυτοί «τρέλαναν» τον Γκιστ - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε!

Sportdog Team
Αυτοί «τρέλαναν» τον Γκιστ - Ποιους συμπαίκτες του αποθέωσε!

Φοβερές ατάκες από τον Αμερικανό μετά τη νίκη επί της Ρεάλ!

O Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Ρεάλ με 95-67 και πήρε προβάδισμα 1-0 στη σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών του Τριφυλλιού στη χθεσινή αναμέτρηση, ο Τζέιμς Γκιστ, μίλησε στη Nova και προειδοποίησε ότι η Ρεάλ θα αντιδράσει, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για του Νικ Καλάθη και Μάικ Τζέιμς, εκφράζοντας την άποψή του ότι λίγες ομάδες μπορούν να τους αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να καταλάβουμε πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και να είμαστε έτοιμοι για την αντίδρασή τους. Πρέπει να σκεφτόμαστε βέβαια και τι θα κάνουμε εμείς, όχι μόνο τι θα κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης».

Για τον Μάικ Τζέιμς και την προσαρμογή του: «Το λέω εδώ και καιρό. Έχουμε τους πιο γρήγορους γκαρντ στην Ευρώπη με τον Μάικ Τζέιμς και τον Νικ Καλάθη. Δίνουν ρυθμό, έχουν ενέργεια. Έχουμε γρήγορα γκαρντ. Λίγοι στην Ευρώπη μπορούν να μας ματσάρουν».

Για την «πράσινη» ενέργεια: «Είμαστε χαρούμενοι. Μας αρέσει να τρέχουμε. Είμαστε μια αθλητική ομάδα. Έβλεπα το ματς, να δω τι μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Είδα πόσο αθλητικοί είμαστε. Ο Κένι Γκάμπριελ μας βοήθησε. Μπορούμε να δυσκολέψουμε κάθε ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags