Facebook Pixel Sportdog.gr | Παλιά... καραβάνα ο Πασκουάλ - Τρομερή δήλωση για το δεύτερο ματς με Ρεάλ!
Μπάσκετ
| 2018-04-18 19:01:00

Παλιά... καραβάνα ο Πασκουάλ - Τρομερή δήλωση για το δεύτερο ματς με Ρεάλ!

Sportdog Team
Παλιά... καραβάνα ο Πασκουάλ - Τρομερή δήλωση για το δεύτερο ματς με Ρεάλ!

Ξέρει από αυτά ο Καταλανός...

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει φάει με το... κουτάλι τα play offs της Ευρωλίγκας και ξέρει ότι ό,τι κάνει και πει, θα δράσει αναλόγως και στους παίκτες του.

Έτσι, μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς, θέλησε να μεταφέρει και πάλι τον τίτλο του φαβορί στη Ρεάλ, βγάζοντας έτσι το βάρος από τους παίκτες του.

«Νομίζω πως δεν πρέπει να κάνουμε... reset, αλλά να συνεχίσουμε έτσι. Δεν σταματάς στα πλέι οφ. Κάθε ματς μπορεί να είναι ή να μην είναι διαφορετικό. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Όταν νικάς πρέπει να είσαι δυνατός, να συνεχίζεις έτσι. Όταν χάνεις, πρέπει να δεις τι πρέπει να αλλάξεις. Πρέπει να μην αλλάξεις νοοτροπία μέσα στα πλέι οφ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τους Μαδριλένους:

«Η Ρεάλ έχει μια απίστευτη ομάδα, με ποιότητα και περισσότερη εμπειρία από εμάς. Ξέρω πως θα αντιδράσουν, θα ξεκινήσουν το ματς επιθετικά. Θα είναι έτοιμοι να παίξουν. Λόγω της ποιότητας συνεχίζουμε να τους θεωρούμε φαβορί».

Τέλος, είπε: «Κάθε ματς θα είναι διαφορετικό. Και οι δύο ομάδες είναι σοβαρές σε άμυνα και επίθεση. Θέλουμε να νικήσουμε σε όλα τα ματς. Θα υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις, αλλά τίποτα ιδιαίτερα περίεργο για τους δύο προπονητές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags