Facebook Pixel Sportdog.gr | Άγρια «κατσάδα» Πασκουάλ σε Τζέιμς! Η φάση που τον… τρέλανε και έκρινε το παιχνίδι
| 2018-04-19 23:28:00

Άγρια «κατσάδα» Πασκουάλ σε Τζέιμς! Η φάση που τον… τρέλανε και έκρινε το παιχνίδι

Sportdog Team
Άγρια «κατσάδα» Πασκουάλ σε Τζέιμς! Η φάση που τον… τρέλανε και έκρινε το παιχνίδι

Έξαλλος ο Καταλανός με τον παίκτη του, τι είπε στον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ με 89-82 στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ και πλέον όλα θα κριθούν στη Μαδρίτη, αφού οι δύο ομάδες είναι πλέον στο 1-1.

Οι Πράσινοι βρέθηκαν σε κακή μέρα και κυνηγούσαν το σκορ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, ενώ στην τελευταία περίοδο με τους Ισπανούς να έχουν πάρει διαφορά, η μπάλα πήγε στα χέρια του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος προσπάθησε με τις… γνωστές του τρέλες, να φέρει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι.

Ο Αμερικανός όμως κάπου το παράκανε και τελικά «τα άκουσε» από τον Τσάβι Πασκουάλ. Συγκεκριμένα, 59 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και με το σκορ στο 80-84, ο Τζέιμς πήρε την μπάλα, «όρμησε» προς την ρακέτα και όταν βρήκε «τοίχο» την πέταξε χωρίς σκέψη, με συνέπεια αυτή να πάει στον Ντόντσιτς, ο οποίος πήρε και αμέσως φάουλ και δύο βολές (από τις όποιες έγινε το 80-86).

Ο Πασκουάλ ζήτησε αμέσως τάιμ άουτ και σε έξαλλη κατάσταση έβαλε τις φωνές στον Τζέιμς, λέγοντας μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ρεπόρτερ της Nova: «Να την χάσουμε, αλλά όχι έτσι. Να γίνει επίθεση, όχι να τους δώσουμε και βολές αμέσως»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags