Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα Μάντζαρη για Κάουνας: «Πλέον τους... ξέρουμε»
| 2018-04-21 00:14:00

Μήνυμα Μάντζαρη για Κάουνας: «Πλέον τους... ξέρουμε»

Sportdog Team
Μήνυμα Μάντζαρη για Κάουνας: «Πλέον τους... ξέρουμε»

Χαρακτήρα έδειξε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Έλληνα γκαρντ.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε αρχικά μετά την ισοφάριση της σειράς: «Ξέραμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε. Κάναμε ένα "ψιλοκακό" παιχνίδι στο Game 1. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος, τον ευχαριστούμε για την ατμόσφαιρα. Ακόμα και όταν αντέδρασε η Ζαλγκίρις και πήγε ισοπαλία, δείξαμε χαρακτήρα και ψυχραιμία. Πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Είπαμε ότι έπρεπε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να τους πιέσουμε περισσότερο. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Ελέγξαμε και τα ριμπάουντ» και συμπλήρωσε για τη συνέχεια:

«Έχουμε παίξει με τη Ζαλγκίρις τρία ματς σε 20 μέρες. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Πάμε σε μια δύσκολη έδρα με μπασκετικό κοινό. Η πίεση πηγαίνει σε αυτούς τώρα».

Αναφορικά με τους Κώστα Παπανικολάου - Γιώργο Μπόγρη που αγωνίστηκαν παρά τα προβλήματα τραυματισμών τους, δήλωσε: «Όλα τα παιδιά ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει. Όλοι ήθελαν να παίξουν. Όποιος μπήκε έδωσε το κάτι παραπάνω».

Τέλος, σχετικά με το αν οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στο Κάουνας για να τελειώσουν τη σειρά, υπογράμμισε: «Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι νωρίς ακόμα, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags