Facebook Pixel Sportdog.gr | Με Μεσίνα και στο τέταρτο ματς οι Σαν Αντόνιο Σπερς
| 2018-04-21 22:06:00

Με Μεσίνα και στο τέταρτο ματς οι Σαν Αντόνιο Σπερς

Sportdog Team
Με Μεσίνα και στο τέταρτο ματς οι Σαν Αντόνιο Σπερς

Ο Ιταλός θα κληθεί να καλύψει το κενό του Πόποβιτς.

Ο Έτορε Μεσίνα θα εκτελέσει χρέη πρώτου προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς και στο Game 4 της σειράς των πλέι οφ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, όπως ανακοίνωσαν τα «σπιρούνια».

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς θρηνεί το χαμό της συζύγου του, η οποία «έφυγε» από τη ζωή την Τετάρτη (18/4) σε ηλικία 67 ετών, έχοντας ταλαιπωρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με την υγεία της. Όπως συνέβη και στο Game 3 με τους πρωταθλητές ΝΒΑ, ο Ιταλός τεχνικός θα κληθεί να καλύψει το κενό του έμπειρου τεχνικού.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σπερς βρίσκονται πίσω με 3-0 από τους Ουόριορς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Δυτικής Περιφέρειας, ενώ υπό τις οδηγίες του Μεσίνα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, ηττήθηκαν με 97-110.

«Νομίζω ότι όλοι κάνουν εκπληκτική δουλειά. Οι παίκτες, οι εργαζόμενοι στον οργανισμό, όλοι προσπαθούν να συμπαρασταθούν με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο Μεσίνα μετά το τρίτο παιχνίδι και πρόσθεσε: «Χρειάζεται η υποστήριξη των φίλων. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις μόνος σου τόσο θλιβερές καταστάσεις και γεγονότα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags