Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό «καρφί» Σφαιρόπουλου κατά των δημοσιογράφων – Ξέσπασε για τους τραυματίες!
Μπάσκετ
| 2018-04-25 20:42:00

Τρελό «καρφί» Σφαιρόπουλου κατά των δημοσιογράφων – Ξέσπασε για τους τραυματίες!

Sportdog Team
Τρελό «καρφί» Σφαιρόπουλου κατά των δημοσιογράφων – Ξέσπασε για τους τραυματίες!

Ποια ερώτηση εκνεύρισε τον τεχνικό του Ολυμπιακού;

Στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Ζαλγκρίς Κάουνας, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, τα έβαλε με τους δημοσιογράφους μετά από ερώτηση που του έγινε σχετικά με την κατάσταση του Γιώργου Πρίντεζη και το αν θα πρέπει να αγωνιστεί, παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας.

Ο Σφαιρόπουλος κατηγόρησε τους εκπροσώπους του Τύπου ότι διθυραμβολογούσαν όταν οι τραυματίες "έσφιγγαν τα δόντια" και έπαιζαν στα προηγούμενα παιχνίδια, ενώ τώρα έχουν αλλάξει στάση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος. Πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα την αντίπαλη άμυνα και να αποφύγουμε κάποια λάθη. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ψυχή και όταν η ψυχή είναι δυνατή υπερνικά την κούραση. Νομίζω πως θα βγάλουμε αντίδραση, γιατί η εικόνα που δείξαμε δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και μας αδικεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμού που χάλασαν την αρμονία και τους ρόλους. Τώρα όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να πάμε για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε σωστά τα απλά πράγματα, γιατί από αυτά χάσαμε χθες. Δεν είχαμε συγκέντρωση και σίγουρα θέλουμε να είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι και συγκεντρωμένοι».

Σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών: «Σήμερα θα ξεκουραστούν κάποιοι στην προπόνηση ή θα κάνουν πιο χαλαρά. Μέχρι τελευταία στιγμή, δεν θα ξέρουμε κάτι».

Για το αν πρέπει να αλλάξει κάτι στο αμυντικό πλάνο: «Δεν ήταν λάθος το πλάνο. Το πλάνο ήταν μια χαρά, με αυτό έχουμε πορευτεί όλη τη χρονιά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι».

Για το αν είναι προτιμότερο να παίζει ένας παίκτης του επιπέδου του Πρίντεζη με τραυματισμό ή κάποιος πιο έτοιμος: «Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Όταν γράφατε όλοι και διθυραμβολογούσατε μετά το δεύτερο ματς που έπαιξαν όλοι οι τραυματίες με ενέσεις, όλοι ήσασταν υπέρ. Τώρα με ρωτάτε αν πρέπει να παίζουν οι τραυματίες ή όχι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags