Facebook Pixel Sportdog.gr | Εντολή-ΣΟΚ στον Γιαννακόπουλο για το 4ο ματς - Οργή δίχως προηγούμενο, τι θα κάνει ο Δημήτρης
Μπάσκετ
| 2018-04-26 09:55:00

Εντολή-ΣΟΚ στον Γιαννακόπουλο για το 4ο ματς - Οργή δίχως προηγούμενο, τι θα κάνει ο Δημήτρης

Sportdog Team
Εντολή-ΣΟΚ στον Γιαννακόπουλο για το 4ο ματς - Οργή δίχως προηγούμενο, τι θα κάνει ο Δημήτρης

Bράζει όλος ο Παναθηναϊκός, ποιος και τι απαιτεί εδώ και τώρα.

Μεγάλη οργή επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στο Game 3 απέναντι στη Ρεάλ

Μάλιστα, η αγανάκτηση αυτή τη φορά δεν υπάρχει μόνο στα υψηλά κλιμάκια της ΚΑΕ, όπως φάνηκε από την τοποθέτηση του προέδρου Μάνου Παπαδόπουλου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και από την επίσημη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού

Όπως φάνηκε από τα μηνύματα των οπαδών στα social media, υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός στους φίλους της ομάδας για τα σφυρίγματα των διαιτητών που, όπως υποστηρίζεται, επηρέασαν ξεκάθαρα την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα. 

Το πιο φοβερό είναι ότι οι φίλαθλοι του Εξάστερου ζητούν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πάρει την ομάδα και να φύγει από τώρα και να μην κατέβει καν στο αυριανό τέταρτο παιχνίδι. 

Το sportdog.gr ανέβασε σχετικό γκάλοπ στη σελίδα του Facebook, στο οποίο το 60% των οπαδών δεν θέλει ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί στο 4ο ματς, δηλώνοντας ξεκάθαρη αγανάκτηση για όσα έγιναν χθες στη Μαδρίτη. Πρόκειται, βεβαίως, για μεγάλο ποσοστό, που τάσσεται υπέρ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της γενικότερης εχθρικής στάσης που κρατάει απέναντι στην Ευρωλίγκα. 

Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία τέτοια απόφαση από το αφεντικό του Τριφυλλιού και παρά τη δεδομένη οργή που επικρατεί σε όλη την ομάδα, ακόμα και στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες, όλα δείχνουν ότι οι Πράσινοι θα αγωνιστούν κανονικά αύριο στη Μαδρίτη. 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και ψηφίστε κι εσείς ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags