Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Ρούντι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!
Μπάσκετ
| 2018-04-26 17:44:00

Τρομερή ατάκα Ρούντι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Ρούντι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Μπορεί να μην τον... χωνεύουν και πολύ, αλλά μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Τον κόσμο του Παναθηναϊκού αποθέωσε ο Ρούντι Φερνάντεθ, που τόνισε ότι η Ρεάλ πρέπει να κάνει το 3-1 και να αποφύγει να πάει την σειρά σε 5ο αγώνα στο ΟΑΚΑ.

«Ξέρουμε την ικανότητα του Παναθηναϊκού σε αυτά τα παιχνίδια και πως παλεύει ως το τέλος. Ίσως στην τέταρτη περίοδο δεν δείξαμε το καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση και με το πρώτο ημίχρονο και τους επιτρέψαμε να πλησιάσουν στο σκορ. Στην άμυνα ήμασταν λιγότερο επιθετικοί σε κάποιες περιστάσεις. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη χάρη στην ποιότητα της επίθεσής μας», είπε αρχικά ο άσος της Ρεάλ.

Ενόψει του Game 4 ο Ισπανός φόργουορντ σχολίασε: «Ξέρουμε τι ομάδα έχουν και τι θα αντιμετωπίσουμε. Δεν είναι κάτι νέο. Την Παρασκευή έχουμε μία ακόμα μάχη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να αποφύγουμε να γυρίσει η σειρά στην Αθήνα με κάθε κόστος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι απίθανη. 

Μέσα στο γήπεδο έχουν σχεδόν 20.000 κόσμο. Εάν υπάρξει Game 5 θα πάμε και θα παλέψουμε σίγουρα, αλλά τώρα έχουμε το πλεονέκτημα και παίζουμε το τέταρτο παιχνίδι στην έδρα μας και έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε σε ένα ακόμα Final Four. Δεδομένης της δύσκολης χρονιάς που έχουμε θα ήταν κάτι απίστευτο για εμάς να προκριθούμε».

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιουλ είπε: «Από τότε που τραυματίστηκε, ξέραμε ότι θα δούλευε ώστε να επέστρεφε στην ομάδα το συντομότερο δυνατό. Όχι μόνο ο κόσμος, αλλά και οι συμπαίκτες του τον απολαμβάνουν τώρα. Είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του, αλλά και για τη δυναμική που δίνει στην ομάδα στο παρκέ».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags