Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποφασισμένος ο Πασκουάλ - «Πωρώνει» τον κόσμο του ΠΑΟ με φοβερές δηλώσεις!
| 2018-04-26 19:13:00

Αποφασισμένος ο Πασκουάλ - «Πωρώνει» τον κόσμο του ΠΑΟ με φοβερές δηλώσεις!

Sportdog Team
Αποφασισμένος ο Πασκουάλ - «Πωρώνει» τον κόσμο του ΠΑΟ με φοβερές δηλώσεις!

Έδωσε το σύνθημε ενόψει Ρεάλ ο Καταλανός τεχνικός!

Μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε ιδιατέρως αποφασισμένος ενόψει του αυριανού αγώνα του Παναθηναϊκού στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώςς τόνισε ότι οι Πράσινοι θα νικήσουν στη Μαδρίτη και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι στην Αθήνα, κάνοντας υπερήφανους τους φιλάθλους τους!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είναι προφανές πως πρέπει να νικήσουμε. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, θα νικήσουμε και θα γυρίσουμε στην Αθήνα. Νιώθω την ομάδα μου, ξέρω την ομάδα μου. Στο προηγούμενο παιχνίδι αξίζαμε τη νίκη. Βρήκαμε τρόπους να σκοράρουμε, ήμασταν καλά σε τακτικό επίπεδο. Πιστεύω στις ικανότητές μας», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

 

Ερωτηθείς για την… έκρηξή του στο χθεσινό ματς λίγο πριν το ημίχρονο, ο Πασκουάλ σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλάω γι'αυτά τα ζητήματα. Αν μιλήσω για κάτι τέτοιο, θα είναι στο τέλος της διοργάνωσης και όχι τώρα. Η φιλοσοφία μου είναι να μην παραπονιέμαι για τίποτα. Θα ακολουθήσω αυτή την τακτική και αν μιλήσω για κάτι, θα είναι στο τέλος της σεζόν».

Τέλος, ο Καταλανός πρόσθεσε: «Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δουλεύουν πολύ καλά τακτικά. Εμείς θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να κρατήσουμε την άμυνά μας. Έχουν εκπληκτική ποιότητα, είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω σε εμάς. Θα παλέψουμε και θα βρούμε έναν τρόπο να νικήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags