Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη που ΣΟΚάρει για Πρίντεζη - Δημοσίευμα-φωτιά, γιατί βγήκε νοκ άουτ, ποιος έκανε «έγκλημα»
Μπάσκετ
| 2018-04-28 10:12:00

Αποκάλυψη που ΣΟΚάρει για Πρίντεζη - Δημοσίευμα-φωτιά, γιατί βγήκε νοκ άουτ, ποιος έκανε «έγκλημα»

Sportdog Team
Αποκάλυψη που ΣΟΚάρει για Πρίντεζη - Δημοσίευμα-φωτιά, γιατί βγήκε νοκ άουτ, ποιος έκανε «έγκλημα»

Ούτε σε... ερασιτεχνικό αυτό που έγινε με τον άσο του Ολυμπιακού.

Τεράστιες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Πρίντεζη στη σειρά αγώνων με τη Ζαλγκίρις και όχι μόνο φέρνει σήμερα στο προσκήνιο η εφημερίδα «Φως των Σπορ».

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι ο υπαρχηγός των Πειραιωτών, που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο game 4 με τους Λιθουανούς, έπαιξε στο game 3 με 12 ενέσεις!

Το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Γιώργος Πρίντεζης εμφάνισε το πρόβλημα με τους κάλους καιρό πριν και αντί να γίνει σωστή διάγνωση, χρησιμοποιήθηκε φάρμακο για... μυρμηγκιά! Μάλιστα, στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στη Ρωσία, αγωνίστηκε με τέιπ στα δάχτυλα με αποτέλεσμα να ανοίξουν πληγές στο πόδι του!

Οι πληγές με τον καιρό έκλεισαν και σταδιακά το δέρμα του αποκαστάθηκε, έχοντας μόνο τους κάλους. Την παραμονή του αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα, στην Ανδαλουσία, αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση ώστε να αφαιρεθούν οι κάλοι από πόδι του παίκτη. Η επέμβαση ήταν πετυχημένη, με αποτέλεσμα να φύγουν οριστικά οι κάλοι και να μείνουν μόνο τα ράμματα.

Όμως, δύο μέρες αργότερα και αφού στον Ολυμπιακό είχαν ρεπό, ο Γιώργος Πρίντεζης, έχοντας πάρει την έγκριση του ιατρικού επιτελείου, ανέβηκε σε διάδρομο και άρχισε τρέξιμο. 

Αυτό ήταν, όμως, που επιβάρυνε την κατάστασή του ακόμα περισσότερο, κάτι που φάνηκε και στα παιχνίδια με τη Ζαλγκίρις, στα οποία ήταν πολύ μακριά από τον καλό αγωνιστικό εαυτό του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags