Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανο σκηνικό με τους οπαδούς της Μούρθια στο ΟΑΚΑ - Προκλητικός παίκτης: «Δε μιλάω σε Ελληνες»!
| 2018-05-05 00:26:00

Απίθανο σκηνικό με τους οπαδούς της Μούρθια στο ΟΑΚΑ - Προκλητικός παίκτης: «Δε μιλάω σε Ελληνες»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Απίθανο σκηνικό με τους οπαδούς της Μούρθια στο ΟΑΚΑ - Προκλητικός παίκτης: «Δε μιλάω σε Ελληνες»!

Διαβάστε τι συνέβη μετά τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ.

Σε ένα ματς θρίλερ, η ΑΕΚ επικράτησε της Μούρθια 77-75 στον ημιτελικό του Champions League Basketball και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου την Κυριακή στις 20.30 θα αντιμετωπίσει τη Μονακό, για να πάρει την κούπα και… εκδίκηση για τα περσινά.

Με τη λήξη της αναμέτρησης πάντως, εκτός από τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών και των φιλάθλων της ΑΕΚ, υπήρξε και μεγάλη ένταση, καθώς οι Ισπανοί διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στην τελευταία φάση.

Μάλιστα, ο Αουγκόστο Λίμα ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έσπρωξε τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ στη συνέχεια δεν ήθελε να κάνει ούτε δηλώσεις, καθώς τόνισε πως δεν μιλάει σε Έλληνες!

Πάντως, οι φίλαθλοι της Μούρθια που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, πήραν πιο ψύχραιμα την ήττα τους, καθώς μετά το φινάλε φώναξαν ρυθμικά «ΑΕΚ-ΑΕΚ» και… campeones, δείχνοντας έτσι ξεκάθαρα την προτίμησή τους και την στήριξή τους στην Ένωση για τον τελικό.

Δείτε τους στην σχετική φωτογραφία του Sportdog.gr:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags