Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Μίτροβιτς για τον Σάκοτα: Αν μπορούσα θα τον...»!
| 2018-05-05 14:25:00

Τρομερή ατάκα Μίτροβιτς για τον Σάκοτα: Αν μπορούσα θα τον...»!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Μίτροβιτς για τον Σάκοτα: Αν μπορούσα θα τον...»!

Ατάκα για πολλά γέλια!

Στην αρχική τοποθέτησή του ο προπονητής της Μονακό είπε: «Τις τελευταίες 10 μέρες είχαμε επικεντρωθεί στη Λούντβιγκσμπουργκ. Η προσοχή μας ήταν στραμμένη σε αυτούς, δεδομένου ότι θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι για να προκριθούμε. Τώρα έχουμε μόνο 1 μέρα να προετοιμαστούμε.

Θα δούμε το βίντεο και θα προπονηθούμε. Θα αναλύσουμε τις τακτικές. Το πιο σημαντικό είναι πως θα μπουν οι παίκτες μου στο γήπεδο και θα αντιμετωπίσουν την ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι, παίζοντας με ψυχή ταυτόχρονα».

Για το γεγονός πως η Μονακό ήταν εκ των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης και το πόσο πίεση βάζει στις πλάτες τους: «Τώρα δεν έχουμε πίεση. Πίεση είχαμε στον ημιτελικό με την Λούντβιγκσμπουργκ. Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως παίζει πολύ καλά και έχει έναν πολύ καλό κόουτς.

Πραγματικά θέλουμε να παίξουμε σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, γι αυτό είπα μετά τον ημιτελικό πως ήθελα να παίξουμε με την ΑΕΚ. Εμείς στη Γαλλία έχουμε δείξει ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Έχω γεννηθεί στη Γιουγκοσλαβία και έχω βιώσει παιχνίδια κόντρα σε Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα. Είναι μέρος της ζωής μας και την απολαμβάνουμε».

Για τον ποιον θα προτιμούσε να... κλειδώσει στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: «Τον κόουτς Σάκοτα, είναι ο πατέρας!«

Για τον στόχο της Μονακό: «Είμαι στην Μονακό 3,5 χρόνια. Έχουμε κάνει καλές πορείες. Για δύο χρόνια ήμασταν πρώτοι στην κανονική διάρκεια αλλά δεν είχαμε... τύχη στα πλέι οφ. Φέτος θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα, αλλά ο στόχος είναι να κατακτήσουμε τώρα το Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags