Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-φωτιά Μπερτομέου σε Γιαννακόπουλο και όλα τούμπα - Ψήνεται η μεγάλη ανατροπή; Λέτε;
Μπάσκετ
| 2018-05-05 15:25:00

Ατάκα-φωτιά Μπερτομέου σε Γιαννακόπουλο και όλα τούμπα - Ψήνεται η μεγάλη ανατροπή; Λέτε;

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Μπερτομέου σε Γιαννακόπουλο και όλα τούμπα - Ψήνεται η μεγάλη ανατροπή; Λέτε;

Τι είπε ο CEO της Ευρωλίγκας που μαρτυράει εξελίξεις.

Επαφή με τον Τζόρντι Μπερτομέου είχε τις τελευταίες ώρες η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο θέμα, ωστόσο δε βρέθηκε κοινό σημείο επαφής.

Αντίθετα, επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμα φορά, η διάσταση απόψεων, χωρίς κάποιος να κάνει πίσω από τις θέσεις που υποστηρίζει εδώ και πολύ καιρό.

Πάντως, αν κρίνουμε από τη στάση του CEO της Ευρωλίγκας, φαίνεται ότι μπορεί στο μέλλον οι δύο πλευρές να ξανακαθίσουν στο τραπέζι και δεν αποκλείεται σε μια νέα συνάντηση να σημειωθεί ανατροπή δεδομένων.

Κι αυτό φάνηκε από την ατάκα που φέρεται να είπε ο Τζόρντι Μπερτομέου προς την πλευρά του αφεντικού της πράσινης ΚΑΕ, ότι "κάντε λίγη υπομονή, να τα ξαναπούμε μετά το Φάιναλ Φορ", όταν και του ξεκαθαρίστηκε πως ο Παναθηναϊκός έχει πάρει την οριστική απόφαση να αποχωρήσει από τη διοργάνωση για να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο CEO της Ευρωλίγκας έδειξε, δηλαδή, κάπως θορυβημένος από τις τελευταίες εξελίξεις και ποιος διαλλακτικός σε σχέση με άλλες φορές, θέλοντας να εξαντλήσει τα περιθώρια συμφωνίας με τον Εξάστερο.

Αυτή του η στάση δε σημαίνει, βέβαια, ότι δεδομένα στην επόμενη επαφή των δύο πλευρών, αν και εφόσον υπάρξει, θα βρεθεί λύση, ωστόσο δείχνει ότι η ηγεσία της Ευρωλίγκας έχει τη διάθεση να συζητήσει ξανά με τον Παναθηναϊκό και δε φαίνεται πως επιθυμεί την αποχώρηση των Πράσινων.

Αν και από το Τριφύλλι ξεκαθάρισαν στον Τζόρντι Μπερτομέου πως αν δε βρεθεί λύση εδώ και τώρα, θα προχωρήσουν το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους, μιας και οι επαφές με τη FIBΑ βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags