Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αποκάλυψη» Μπερτομέου για Παναθηναϊκό! Θα φύγει από την Ευρωλίγκα;
Μπάσκετ
| 2018-05-11 23:51:00

«Αποκάλυψη» Μπερτομέου για Παναθηναϊκό! Θα φύγει από την Ευρωλίγκα;

Sportdog Team
«Αποκάλυψη» Μπερτομέου για Παναθηναϊκό! Θα φύγει από την Ευρωλίγκα;

Πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης.

Λίγες μέρες πριν από το Final Four της Ευρωλίγκας ,που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι, ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωησης, Τζόρντι Μπερτομέου, μίλησε στη σερβική ιστοσελίδα «novosti.rs».

Ο Καταλανός, ο οποίος έχει συγκεντρώσει ουκ ολίγες φορές τα πυρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, απάντησε -έστω κι έμμεσα- για το θέμα του Παναθηναϊκού και της πιθανής αποχώρησής του από την Ευρωλίγκα.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του έγινε για το αν μπορεί να επιστρέψει στον θεσμό ο Ερυθρός Αστέρας, ο Μπερτομέου απάντησε πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν κάποια από τις τωρινές ομάδες φύγει, κάτι που, όπως τόνισε, δεν θεωρεί πιθανό!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το αν μπορεί ο Ερυθρός Αστέρας να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα: «Όπως ξέρετε, οι 16 θέσεις έχουν μοιραστεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η μόνη πιθανότητα για να επιστρέψει ο Ερυθρός Αστέρας είναι μόνο εάν μία από αυτές τις ομάδες φύγει από τη θέση της. Κάτι που αυτή την στιγμή δεν μοιάζει πιθανό».

Για το ποια πόλη είναι το φαβορί για να φιλοξενήσει το Final Four του 2019: «Η Μόσχα ήταν για καιρό υποψήφια, αλλά όπως έχω πει δεν είναι η μόνη. Αυτή την στιγμή, δεν είναι το φαβορί για το 2019. Ελπίζω να ανακοινώσουμε σύντομα τους οικοδεσπότες του 2019 και του 2020».

Για τη διαμάχη με τη FIBA: «Δεν υπάρχουν πολλά νέα πάνω σ’ αυτό το θέμα. Μετά τις πρόσφατες προσπάθειες και συζητήσεις που είχαμε, είναι φανερό ότι η FIBA δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει περαιτέρω, έως ότου ολοκληρωθεί ο κύκλος των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags