Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με Μπερτομέου - Στον… αέρα η συμμετοχή του ΠΑΟ στη Euroleague!
Μπάσκετ
| 2018-05-19 18:44:00

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με Μπερτομέου - Στον… αέρα η συμμετοχή του ΠΑΟ στη Euroleague!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με Μπερτομέου - Στον… αέρα η συμμετοχή του ΠΑΟ στη Euroleague!

Νέο επεισόδιο στην κόντρα των δύο πλευρών.

 

Παρά την «ησυχία» των τελευταίων δύο εβδομάδων, το Σάββατο υπήρξε ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου που αναφέρθηκε προσωπικά για ακόμα μία φορά σε… λάθη που θεωρεί ότι έχει κάνει το αφεντικό των Πρασίνων.

Ο Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έξαλλος μετά από αυτή την εξέλιξη, καθώς θεωρεί ότι δεν τηρήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών περί… εκεχειρίας, ώστε να βρεθεί μία λύση για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρονιά.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ άλλωστε, τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχει κάνει καμία αναφορά στην Euroleague και στον Μπερτομέου ούτε σε δηλώσεις του ούτε μέσω Social Media και θεωρεί πως η σημερινή τοποθέτηση του εκτελεστικού Διευθυντή της διοργανώτριας αρχής, είναι απόδειξη ότι… κορόιδεψαν τους Πράσινους, απλά και μόνο για να εξασφαλίσουν ηρεμία μέχρι και τη διεξαγωγή του Final Four στο Βελιγράδι.

Σύμφωνα μάλιστα με το Sdna.gr, οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν θα τιναχτεί στον... αέρα η Euroleague με μία πιθανή αποχώρηση του Παναθηναϊκού και αυτή την στιγμή κάθε ενδεχόμενο είναι ανοικτό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags