Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα δήλωση που θα συζητηθεί από Σφαιρόπουλο: «Ντρέπομαι, δεν μετανιώνω γι’ αυτό που είπα»!
| 2018-05-19 20:42:00

Νέα δήλωση που θα συζητηθεί από Σφαιρόπουλο: «Ντρέπομαι, δεν μετανιώνω γι’ αυτό που είπα»!

Sportdog Team
Νέα δήλωση που θα συζητηθεί από Σφαιρόπουλο: «Ντρέπομαι, δεν μετανιώνω γι’ αυτό που είπα»!

Τί είπε για την... περιβόητη δήλωσή του μετά το πρώτο ματς με την Κύμη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά τη νίκη - πρόκριση επί της Κύμης, λέγοντας ουσιαστικά ότι δεν μετάνιωσε για την ατάκα του ύστερα από το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, περί... ντροπής.

Αρχικώς ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε στην κάμερα της ΕΡΤ την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Νίκου Μπάρλου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στους «ερυθρόλευκους»: «Ο Νίκος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικός χαρακτήρας κι εξαιρετικός μπασκετμπολίστας. Ήταν υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου. Ένα παιδί που παλεύει σε όλες τις καταστάσεις και δεν το έβαζε ποτέ κάτω. Του εύχομαι να έχει υγεία αυτός και η οικογένειά του, είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ. Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του στον Ολυμπιακό το 2005, χτίζαμε μια ομάδα με νέους παίκτες και φτάσαμε μια ανάσα από την πρόκριση στο Final 4. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Σε ό,τι αφορά τη νίκη επί της Κύμης ανέφερε: «Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Το πρόβλημα στο πρώτο ματς ήταν ότι χαλαρώσαμε. Σήμερα πήραμε μια διαφορά, η Κύμη επέστρεψε όμως βάλαμε 48 πόντους στο β' ημίχρονο με 26 ασίστ και μόλις 10 λάθη. Κάναμε καλό αμυντικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με αθλητικότητα και πολύ φορμαρισμένη που μπήκε με φόρα στα playoffs. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Κύμη και τη διοίκησή της που τη στηρίζει. Συγχαρητήρια στον κόουτς Καστρίτη και τους συνεργάτες του και σε όλα τα παιδιά της ομάδας που έκανε μια επιτυχημένη χρονιά».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το αν ο κόουτς της Κύμης, Γιάννης Καστρίτης του θυμίζει τον εαυτό του στις αρχές της καριέρας του: «Ναι. Έχουμε μια καλή σχέση, είναι ένας ελπιδοφόρος και ταλαντούχος κόουτς. Δεν είναι τυχαία αυτά που βλέπουμε από τις ομάδες του.

Αναφορικά στην αντίδραση του Ολυμπιακού έπειτα από τον αποκλεισμό από το Final 4, τόνισε: «Η ζωή συνεχίζεται. Όλοι θέλαμε να πάμε στο Final 4. Πρέπει να σταματήσουμε να μεμψιμοιρούμε, Να βρούμε ξανά τα πατήματά μας και την αυτοπεποίθησή μας».

Ο κόουτς των Πειραιωτών ρωτήθηκε για τη δήλωσή του μετά από το πρώτο ματς με την Κύμη (σ.σ. «ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδας μετά από το 15'») και το αν μετάνιωσε γι' αυτήν: «Ντρέπομαι εγώ, δεν ντρέπομαι για τους παίκτες. Όχι δεν μετανιώνω. Αυτή η εικόνα ήταν κάτι που δεν αξίζει σε κανέναν μέσα στην ομάδα, ούτε στους παίκτες, ούτε στους προπονητές, ούτε σε κανέναν μέσα στην ομάδα. Το καταλάβαμε όλοι μας, πρώτα εγώ, ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να υπάρχει ηρεμία, αυτοπεποίθηση και να στηρίζει ο ένας τον άλλον. Η ομάδα αυτή έχει πετύχει μεγάλες νίκες φέτος, έχει παίξει καλό μπάσκετ, το ζητούμενο είναι να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθηση και να μην κοιτάζουμε πίσω».

Σε ό,τι αφορά την πορεία της αποθεραπείας του Νίκολα Μιλουτίνοφ, τόνισε: «Πάει καλύτερα, θα μπει σταδιακά. Θα δούμε από βδομάδα, πως θα ανταποκριθεί το γόνατό του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags