Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός... πήρε το βραβείο του MVP της Ευρωλίγκας από τον Καλάθη! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2018-05-19 23:31:00

Αυτός... πήρε το βραβείο του MVP της Ευρωλίγκας από τον Καλάθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτός... πήρε το βραβείο του MVP της Ευρωλίγκας από τον Καλάθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά τελικά έμεινε δεύτερος ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

ΜVP της σεζόν στην φετινή Ευρωλίγκα αναδείχτηκε ο Λούκα Ντόντσιτς!

Ο Σλοβένος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης είχε τεράστιο ανταγωνισμό για το βραβείο με τον Νικ Καλάθη, όμως το γεγονός πως η "βασίλισσα" πήγε στο Final Four φαίνεται πως μέτρησε στην τελική καταμέτρηση.

Ο Ντόντσιτς έγινε, λοιπόν, ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που κερδίζει το βραβείο, καθώς ήταν πρώτος στην αξιολόγηση με 21.69 κατά μέσο όρο, τέταρτος σκόρερ με 16,1 πόντους ανά αγώνα, ενώ κατετάγη 13ος σε ασίστ (4,3), δεύτερος σε κερδισμένα φάουλ (5,8), ένατος σε αμυντικά ριμπάουντ (4,1) και ενδέκατος σε κλεψίματα (1,1). 

«Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατο. Το κλειδί είναι η δουλειά και να το διασκεδάζεις», ήταν τα λόγια του Ντόντσιτς, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του Θοδωρή Παπαλουκά.

Στο γκαλά της Ευρωλίγκας βραβεύτηκαν επίσης και οι Νικ Καλάθης, Νάντο Ντε Κολό, Τόκο Σενγκέλια και Γιαν Βέσελι, ως μέλη της καλύτερης πεντάδας, καθώς και οι Κάιλ Χάινς (κορυφαίος αμυντικός), Αλεξέι Σβεντ (πρώτος σκόρερ) και Γιαν Βέσελι (κορυφαία φάση της σεζόν).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags