Facebook Pixel Sportdog.gr | "Σειρήνες" από το NBA για τον ηγέτη της Ζαλγκίρις!
Μπάσκετ
| 2018-05-24 01:51:00

"Σειρήνες" από το NBA για τον ηγέτη της Ζαλγκίρις!

Sportdog Team
"Σειρήνες" από το NBA για τον ηγέτη της Ζαλγκίρις!

Έκανε φοβερή σεζόν και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα.

Ο Κέβιν Πάνγκος έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πάνω του, χάρη στις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ζαλγκίρις στην φετινή Euroleague. Ο Καναδός γκαρντ ήταν ο ιθύνων νους της ομάδας ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον δρόμο για το Final Four του Βελιγραδίου, όπου οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην τρίτη θέση.

Το καλοκαίρι αναμένεται... καυτό στο Κάουνας, καθώς αρκετοί παίκτες της Ζαλγκίρις βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων ομάδων. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντονάτο Ουρμπόνας, για τον Πάνγκος υπάρχει ενδιαφέρον ομάδων του ΝΒΑ, ενώ σε περίπτωση που επιλέξει να παραμείνει στην Ευρώπη, τότε θα βρει συμβόλαιο το οποίο φτάνει στο 1 εκατ. 

Ο Πάνγκος είναι ένας από τους παίκτες που έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά στην φετινή Ζαλγκίρς και ήδη η φημολογία σχετικά με το μέλλον του έχει αναπτυχθεί, με τον ίδιο -για την ώρα- να κρατά... κλειστά τα χαρτιά του, όσον αφορά την επόμενη μέρα.

Παράλληλα, ενδιαφέρον από το ΝΒΑ υπάρχει και για τον Άαρον Ουάιτ. Ο ψηλός των «πράσινων» αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Κάουνας και για τη νέα σεζόν, όμως στο συμβόλαιό του υπάρχει NBA out, σε περίπτωση που βρεθεί πρόταση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags