Facebook Pixel Sportdog.gr | Το... καρφί ΜακΛίν για το άδειο ΣΕΦ και το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού
| 2018-05-25 18:00:00

Το... καρφί ΜακΛίν για το άδειο ΣΕΦ και το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Το... καρφί ΜακΛίν για το άδειο ΣΕΦ και το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού

Δεν άρεσε καθόλου η εικόνα των άδειων εξεδρών στον Αμερικανό.

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για τη μικρή προσέλευση φιλάθλων στο ΣΕΦ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, ωστόσο τους δικαιολόγησε καθώς τόνισε πως τους έχουν πικράνει και παράλληλα κάλεσε τους φίλους των "ερυθρολεύκων" να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας τους στους ημιτελικούς και τελικούς.

Επίσης, ο Τζαμέλ ΜακΛίν  μέσα από το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σημείωσε την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του, αλλά φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan.gr Basket League, ενώ στάθηκε και στον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος επέστρεψε στα παρκέ ύστερα από έναν μήνα απουσίας.

Το blog του Τζαμέλ ΜακΛίν:

"Το ίδιο συγκεντρωμένοι και αύριο

Καλησπέρα σε όλους σας!

Το πρώτο παιχνίδι της Β’ φάσης των πλέι οφ με τον Προμηθέα πήγε όπως θέλαμε! Ακολουθήσαμε το πλάνο του κόουτς, παίξαμε με ενέργεια και καταφέραμε να πάρουμε μια άνετη νίκη. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν μας ξεγελά…

Ξέρουμε πόσο καλή είναι η ομάδα της Πάτρας, δεν τερμάτισε τυχαία 3η στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο συγκεντρωμένοι στην αυριανή αναμέτρηση και ξεκινώντας πάντα από την καλή άμυνα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Δυστυχώς ο κόσμος στην αναμέτρηση της Πέμπτης δεν ήταν πολύς. Δεν ήταν όμορφη η εικόνα στις εξέδρες. Ξέρουμε πως έχουμε στενοχωρήσει τους φιλάθλους μας, όμως, θέλω να πιστεύω πως θα αφήσουν στο παρελθόν ό,τι έχει συμβεί και από δω και πέρα θα σταθούν στο πλευρό μας. Δεν θα κουραστώ να λέω πως τους έχουμε ανάγκη και πως μόνο αν είμαστε ενωμένοι θα μπορέσουμε κάνουμε κάτι καλό στο φινάλε της σεζόν.

Από κει και πέρα, θα ήθελα να σταθώ στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοβ. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και χάρηκα πολύ που τον είδα να πατάει και πάλι παρκέ υγιής. Θεωρώ πως πλέον θα μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα και θα ανεβάζουμε συνεχώς ρυθμό και απόδοση. Ήδη δώσαμε ένα καλό δείγμα στον αγώνα της Πέμπτης, αλλά ακόμη έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags