Facebook Pixel Sportdog.gr | Επική δήλωση Στρέλνιεκς - Τι είπε για τους τελικούς και την... κλωτσιά στον κ@@ο!
Μπάσκετ
| 2018-05-29 23:06:00

Επική δήλωση Στρέλνιεκς - Τι είπε για τους τελικούς και την... κλωτσιά στον κ@@ο!

Sportdog Team
Επική δήλωση Στρέλνιεκς - Τι είπε για τους τελικούς και την... κλωτσιά στον κ@@ο!

Απίθανη ατάκα του Λετονού!

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Προμηθέα στο τρίτο ματς των ημιτελικών, σε αντίθεση με ό, τι συνέβη στο δεύτερο, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Για αυτό τον λόγο ο Γιάνις Στρέλνιεκς τόνισε χαρακτηριστικά πως στο δεύτερο παιχνίδι, οι Πατρινοί έδωσαν στην ομάδα μια... κλωτσιά στον κ@@ο, κάτι που οι Ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να επαναληφθεί.

Παράλληλα, ο Λετονός γκαρντ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός έχει κίνητρο για τη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό, όπως συμβαίνει πάντα σε τελικούς.

«Θα λέγαμε πως μας έδωσαν μια... κλωτσιά στον κ..ο στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου ματς. Δεν θέλαμε να το κάνουν ξανά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Πήραν κάποια επιθετικά ριμπάουντ, αλλά στο δεύτερο ματς ήμασταν βελτιωμένοι και πήραμε τη νίκη. Με άφησαν να σουτάρω, ήμουν ανοιχτός και έπρεπε να σουτάρω. Δεν είναι σημαντικό το season high», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για τους τελικούς. Πάντα "παλεύεις" σε τέτοια ματς. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά, για να κάνουμε τη δουλειά μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags