Facebook Pixel Πέφτει «βόμβα» στην Α1 - Σαρωτικές αλλαγές σε Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό
| 2018-05-30 05:48:00

Πέφτει «βόμβα» στο ελληνικό μπάσκετ - Σαρωτικές αλλαγές σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό - Θα τρίβετε τα μάτια σας

του Pick n' Scroll
Πέφτει «βόμβα» στο ελληνικό μπάσκετ - Σαρωτικές αλλαγές σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό - Θα τρίβετε τα μάτια σας

Καθίστε να απολαύσετε αυτή τη σειρά γιατί από του χρόνου...

Η πρώτη μεγάλη μάχη στους τελικούς του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό πλησιάζει. Να καθίσετε, να την απολαύσετε τη σειρά, γιατί με αυτή τη μορφή, μπορεί να είναι και η τελευταία φορά. Το γιατί, δεν είναι δύσκολο να αναλυθεί.

Και κυρίως ο λόγος γίνεται για τα γκαρντ των δύο ομάδων. Είστε σίγουροι ότι ο Νικ Καλάθης θα μείνει στο ΟΑΚΑ; Όχι βέβαια. Ο ομογενής γκαρντ κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και ήδη μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον. Είναι σίγουρο ότι και από το ΝΒΑ θα υπάρξουν προτάσεις, ενώ ποτέ μην υποτιμάτε και την περίπτωση της Κίνας

Ο Μάικ Τζέιμς είναι πιο πιθανό σε σχέση με τον Νικ Καλάθη να φύγει. Μακάμπι, Μπαρτσελόνα, Αρμάνι είναι μερικές από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Και θα προστεθούν κι άλλες. Το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι δεν «καίγεται» πολύ να τον κρατήσει. Θα «καεί», όμως, αν δει ότι δεν μένει ο Νικ Καλάθης.

Στην άλλη όχθη λήγει το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη. Είναι ο αναμορφωτής του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος, που λατρεύουν όλοι στον Πειραιά. Θα μείνει όμως; Είναι 36 και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι με τον τρόπο που παίζει δεν ωφελεί πλέον την ομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να ξεκολλάει από το παρκέ και στη εξίσωση σαφώς πρέπει να μπει και το οικονομικό. Τα λεφτά που παίρνει τώρα, ή έπαιρνε παλιότερα, δεν πρόκειται να του δοθούν.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης έχει συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά ακούγονται πολλά για την περίπτωσή του με αφορμή ότι παίρνει κοντά στις 800.000 ευρώ ετησίως. Η ιστορία αυτή είναι ένα μυστήριο που θα δούμε πώς θα λυθεί.

Και, βέβαια, μένουν ελεύθεροι και ο Κώστας Παπανικολάου με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Εκτιμάται ότι είναι πολύ δύσκολο να τους κρατήσει και τους δύο ο Ολυμπιακός. Όχι ότι δεν τους θέλει, αλλά γιατί θα ξεφύγει η ιστορία με το οικονομικό. Ήδη, μάλιστα, ακούγεται έντονα το όνομα του Ιωάννη Παπαπέτρου σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

Όλα, λοιπόν, αλλάζουν και δεν αποκλείεται αυτό το καλοκαίρι να αλλάξει ριζικά το σκηνικό και για τους «αιώνιους». Γι' αυτό σας λέμε να απολαύσετε τις ματσάρες, που έρχονται, γιατί με αυτή τη μορφή, είναι πιθανό να μην εμφανιστούν ξανά. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags