Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό κράξιμο Ζοτς στους οπαδούς της Φενέρ - Τα είπε έξω από τα δόντια!
| 2018-05-31 10:09:00

Τρελό κράξιμο Ζοτς στους οπαδούς της Φενέρ - Τα είπε έξω από τα δόντια!

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο Ζοτς στους οπαδούς της Φενέρ - Τα είπε έξω από τα δόντια!

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν έξαλλος.

«Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ. Μας υποστήριξαν. Το πιο δυσάρεστο κομμάτι είναι ότι παίξαμε δύο ημιτελικούς μπροστά σε 3.500 οπαδούς, ίσως και λιγότερους στο πρώτο ματς.

Δεν το αξίζουν αυτό οι παίκτες μας. Έχουμε 7.000 εισιτήρια διαρκείας, αλλά μόνο 3.500 ήρθαν εδώ. Κάτι πάει λάθος και είμαι πάντα ανοικτός στο να ακούσω οτιδήποτε. Χρειάζεσαι τους οπαδούς για να γίνεις μεγάλη ομάδα. Τίποτα δεν είναι εφικτό χωρίς αυτούς. Οι οπαδοί πρέπει να έρχονται και να στηρίζουν ανεξαρτήτως αντιπάλου», σχολίασε αρχικά ο Ομπράντοβιτς, μετά από το παιχνίδι με την Μπάνβιντ.

Συνεχίζοντας, ο Σέρβος κόουτς ανέφερε: «Οι παίκτες μου αξίζουν να παίζουν πάντα μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και ειδικά στα πλέι οφ, επειδή δίνουν τα πάντα στο παρκέ σε κάθε ματς, όπως σήμερα. Να το εκλάβουμε ως μήνυμα ότι οι οπαδοί μας δεν ενδιαφέρονται για τον τίτλο;

Ίσως υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι. Έχουμε εκατομμύρια οπαδούς, αλλά πού είναι; Μήπως δεν είναι χαρούμενοι με την ομάδα ή τον προπονητή; Αν αυτό είναι το πρόβλημα, είμαστε ανοικτοί. Η λύση είναι εύκολη. Ευχαριστούμε λοιπόν όσους ήρθαν απόψε (σ.σ. χθες)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags