Facebook Pixel Sportdog.gr | ΒΟΜΒΑ Αγγελόπουλων πριν τους τελικούς με Παναθηναϊκό - Ζήτησαν παρέμβαση Τσίπρα!
| 2018-05-31 22:03:00

ΒΟΜΒΑ Αγγελόπουλων πριν τους τελικούς με Παναθηναϊκό - Ζήτησαν παρέμβαση Τσίπρα!

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ Αγγελόπουλων πριν τους τελικούς με Παναθηναϊκό - Ζήτησαν παρέμβαση Τσίπρα!

Άνω-κάτω το ελληνικό μπάσκετ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς οι αδελφοί Αγγελόπουλοι λίγο πριν τους τελικούς πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό που ξεκινούν την Κυριακή, απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το θέμα που έχει προκύψει με την ΚΕΔ/ΕΟΚ και τους ορισμούς των διαιτητών!

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, απέστειλαν επιστολή στον Τσίπρα, από τον οποίον ζήτησαν να παρέμβει για όσα έγιναν την Τετάρτη στη συνεδρίαση της ΚΕΔ με τους διαιτητές των τελικών, τη σύλληψη του Στέλιου Συμεωνίδη και το... παραλίγο αυτόφωρο για τον Γιώργο Βασιλακόπουλο έπειτα από μήνυση των Γκόντα-Φούφη.

Όπως φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, ο Ολυμπιακός θα τραβήξει το θέμα στα άκρα και όλα αυτά λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ των τελικών με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 3/6 στις 19.00).

Την ίδια ώρα, από το Τριφύλλι  δεν θέλησαν να κάνουν κανένα σχόλιο για την όλη υπόθεση και απλά τόνιζαν ωρίτερα, πως «Θέλουμε να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags