Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μάτια» από NBA για Έλληνα άσο του Παναθηναϊκού
Μπάσκετ
NBA
| 2018-06-02 18:07:00

«Μάτια» από NBA για Έλληνα άσο του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
«Μάτια» από NBA για Έλληνα άσο του Παναθηναϊκού

Δοκιμάζει την τύχη του ο διεθνής άσος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τον Παναθηναϊκός, δεν θα παίξει στο σημερινό παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον Προμηθέα, αφού του χορηγήθηκε ειδική άδεια για να ταξιδέψει στο Τρεβίζο και να αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι για το NBA Global Camp.

Πρόκειται για αναμέτρηση, στην οποία νεαροί παίκτες έχουν τη δυνατότητα να δείξουν τις ικανότητές τους υπό το βλέμμα scouts του NBA.

Εκτός του Χαραλαμπόπουλου στην πόλη της Ιταλίας για το συγκεκριμένο τριήμερο βρίσκονται και οι Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Αλεξέι Ποκουσέφσκι (Ολυμπιακός). 

Ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι του camp για 27:33 και είχε 3 πόντους με 1/3 τρίποντα και 4 ριμπάουντ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Τζόναθαν Γκιβόνι του «Draft Express», στο γήπεδο βρέθηκε ο GM και ο πρόεδρος των Ράπτορς, οι οποίοι παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες του Έλληνα παίκτη, αλλά και των υπόλοιπων αθλητών που πήραν μέρος στο πρώτο φιλικό, ενώ στα court seats καθόταν και ο Τσαν Πέλιστερ, scout των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags