Facebook Pixel Sportdog.gr | Τολμηρός! Πήρε θέση ο Βουγιούκας για τους τελικούς - «Δεν έχουμε ελπίδα αν...»!
| 2018-06-04 10:26:00

Τολμηρός! Πήρε θέση ο Βουγιούκας για τους τελικούς - «Δεν έχουμε ελπίδα αν...»!

Sportdog Team
Τολμηρός! Πήρε θέση ο Βουγιούκας για τους τελικούς - «Δεν έχουμε ελπίδα αν...»!

Έχουν δει πολλά τα μάτια του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods:

Για το τι έγινε στο Game 1: «Ωραία... Τι έγινε; Χάσαμε. Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων, ήμασταν άστοχοι. Είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Κάποια στιγμή, προφανώς, από τις κακές επιλογές, έβαλαν εκείνοι κάποια εύκολα καλάθια, κάτι που δεν είχαμε εμείς. Δεν είχαμε καθόλου υπομονή στην επίθεση. Πήραμε δύσκολα σουτ».

Για το αν η δεύτερη περίοδος ήταν καθοριστική για τη ψυχολογία της ομάδας: «Σε γενικές γραμμές συνήθως φέτος όταν μπαίνει η δεύτερη γραμμή παικτών πολλές φορές δίνουμε κάποια ώθηση. Αυτή τη φορά δεν έγινε. Έγινε από την πλευρά του Ολυμπιακού. Μας έκαναν ένα σερί. "Φάγαμε" και κάποια καλάθια, στο τέλος του ημιχρόνου, αν θέλουμε να πούμε για κάποιο ψυχολογικό καλάθι. Γενικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε να ήμασταν».

Για το αν ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» το γεγονός πως ήταν σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά: «Αυτό νομίζω δεν ισχύει τόσο πολύ, γιατί έχουμε αρκετούς ξένους στην ομάδα. Δεν νομίζω να έχουν τέτοια επαφή με τα ελληνικά media, που καλύπτουν τόσο την ομάδα και ξέρουν πως αυτό ήταν το γενικό κλίμα, που υπήρχε. Προφανώς, ο Ολυμπιακός, που είχε πιο πολλούς Έλληνες, ήξεραν πως θεωρητικά ήταν αουτσάιντερ και το χρησιμοποίησαν ως κίνητρο για να έρθουν εδώ και να μας πάρουν την έδρα».

Για τα σερί διπλά του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και το κατά πόσο θα δώσουν ώθηση: «Σίγουρα, δίνουν κάποια ψυχολογική ώθηση. Αλλά και εμείς είχαμε εδώ πόσα ματς αήττητοι. Θα δούμε. Πρέπει να παίξουμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε εμείς το παιχνίδι, αλλιώς δεν έχουμε ελπίδα».

Για το αήττητο, που ολοκληρώθηκε μετά το μπρέικ του Ολυμπιακού: «Το πρωτάθλημα μετράει. Νομίζω ποτέ δεν μας ενδιέφερε το αήττητο». 

Για το τι θα πρέπει να αλλάξει το «τριφύλλι» στο Game 2: «Πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό, να δούμε στο βίντεο πώς μας μπλόκαρε ο Ολυμπιακός με την άμυνα που έπαιξε και εμείς πήραμε βεβιασμένες προσπάθειες. Πρέπει να γυρίσουμε την μπάλα περισσότερο, να είμαστε πιο εύστοχοι, να παίξουμε καλή άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags