Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα κόντρα Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων - Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟ, γιατί κατηγορούν τον Ολυμπιακό!
| 2018-06-04 16:30:00

Νέα κόντρα Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων - Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟ, γιατί κατηγορούν τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Νέα κόντρα Γιαννακόπουλου-Αγγελόπουλων - Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟ, γιατί κατηγορούν τον Ολυμπιακό!

Ακόμα ένα "επεισόδιο" στις ταραχώδεις σχέσεις των αιωνίων.

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την μεροληψία που θεωρούν πως υπάρχει υπέρ του Ολυμπιακού σε θέματα αθλητικής δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρουν οι Πράσινοι, υπάρχει μεγάλη κωλυσιεργία όσον αφορά την αντιμετώπιση που έχουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι από την Πολιτεία και τον Αθλητικό Εισαγγελέα, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Συγκεκριμένα στέκονται στην καταγγελία που είχε κάνει η πράσινη ΚΑΕ στις 16/2 εις βάρος των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση της 13ης Φεβρουαρίου, με την οποία θεωρούσε ότι υπήρχε δυσφήμηση του αθλήματος.

Για την ακρίβεια, ορίστηκε η ημερομηνία 18 Μαΐου και υπήρχε η σιγουριά πως η απόφαση θα έχει βγει μέχρι τις 21/5, όπως είχε δεσμευτεί ο ίδιος ο Αθλητικός Δικαστής. Ωστόσο, δύο εβδομάδες αργότερα (4/6) απόφαση δεν έχει βγει και στο Τριφύλλι εκφράζουν ανοιχτά τα παράπονά τους.

Επιπλέoν, στέκονται και στις δηλώσεις των Γιάννη Σφαιρόπουλου, Χρήστου Σταυρόπουλου και Κώστα Παπανικολάου μετά το ματς της κανονικής περιόδου σε βάρος των διαιτητών, όπως επίσης και στο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο στο Τριφύλλι θεωρούν δυσφημιστικό για το άθλημα και την ίδια την ομάδα του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags