Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοί είναι που «τρέλαναν» τον Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ - Κι όμως, «είπε» ονόματα!
| 2018-06-04 18:46:00

Αυτοί είναι που «τρέλαναν» τον Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ - Κι όμως, «είπε» ονόματα!

Sportdog Team
Αυτοί είναι που «τρέλαναν» τον Γιαννακόπουλο στο ΟΑΚΑ - Κι όμως, «είπε» ονόματα!

Ποιους… ξεχώρισε για όσα έγιναν με Ολυμπιακό.

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την Δευτέρα το απόγευμα, όταν και βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και τα… έχωσε πολύ άσχημα σε όλη την ομάδα, για την εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος.

Το «αφεντικό» της Πράσινης ΚΑΕ, αφού τόνισε πως θα πρέπει… να σηκωθούν και να φύγουν όλοι, εάν χάσουν τον τίτλο από τον «χειρότερο Ολυμπιακό της 10ετίας», στη συνέχεια… φωτογράφισε τους παίκτες με τους οποίους είναι μπαρούτι!

Ο Γιαννακόπουλος δεν θέλησε να μιλήσει ονομαστικά, αφού ξεκαθάρισε πως έχει σοβαρά παράπονα από όλους, ωστόσο μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να τελειώνετε έναν τελικό χωρίς να έχετε κάνει ούτε ένα φάουλ. Αυτό δείχνει πολλά. Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από ομαδικούς τίτλους και όχι με προσωπικά ρεκόρ και διακρίσεις»!

Ρίχνοντας λοιπόν μία ματιά στα στατιστικά του χθεσινού τελικού, βλέπουμε πως υπάρχουν τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν έκαναν κανένα φάουλ. Πρόκειται για τους Λοτζέσκι και Ρίβερς, που ήταν για ακόμα μία φορά σε κάκιστη μέρα, με τον πρώτο να αγωνίζεται 8.40’’ και τον δεύτερο 10 λεπτά. Χωρίς φάουλ ολοκλήρωσαν το παιχνίδι και οι Λεκαβίτσιους – Μήτογλου, με τον πρώτο όμως να παίζει μόλις τέσσερα λεπτά και τον δεύτερο 3.40’’.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την ατάκα για τα «παχυλά συμβόλαια», προφανώς και αναφέρεται στο μπάτζετ που έχει η ομάδα, αλλά και στα τέσσερα μεγάλα συμβόλαια που ολοκληρώνονται και αυτά είναι των Καλάθη, Σίνγκλετον, Παππά και Ρίβερς. Ειδικά για τον τελευταίο, η… καμπάνα χτυπάει εδώ και πολύ καιρό!


Επίσης, ελεύθερος θα είναι και ο Μάικ Τζέιμς το καλοκαίρι, ενώ option ανανέωσης δεν υπάρχει στα συμβόλαια των Ματ Λοτζέσκι, Έιντριαν Πέιν και Ζακ Όγκαστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags