Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μάγκας» ο Παπαθεοδώρου - Τι είπε μετά την 100αρα του ΠΑΟΚ
| 2018-06-06 21:34:00

«Μάγκας» ο Παπαθεοδώρου - Τι είπε μετά την 100αρα του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
«Μάγκας» ο Παπαθεοδώρου - Τι είπε μετά την 100αρα του ΠΑΟΚ

Ο κόουτς του Δικεφάλου εξήγησε γιατί νίκησαν τόσο άνετα τον Προμηθέα.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην έδρα του, τον Προμηθέα Πατρών με 100-61 και προηγείται πλέον στην σειρά των μικρών τελικών με 2-0 νίκες, παίζοντας εντυπωσιακό μπάσκετ, ωστόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτή η διαφορά των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τι είπε στην ΕΡΤ:

O Προμηθέας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο κόουτς έκανε ροτέισον, οπότε ήταν λογικό να ανοίξει η διαφορά. Δεν είναι αυτή η διαφορά των δυο ομάδων φυσικά. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, ο κόσμος ήρθε να μας ενισχύσει, να ευχαριστηθεί το μπάσκετ”.

Ακόμα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε δηλώσεις και στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς, όπου και είπε:

Γνωρίζαμε ότι ο Προμηθέας έχει θέματα με τραυματισμούς με αρκετούς παίκτες. Δεν ξέραμε το μέγεθος και την ποσότητα του προβλήματος, αλλά ξέραμε ότι και με απουσίες έχει κάνει μεγάλες νίκες εκτός έδρας και παίξαμε ένα παιχνίδι ανάλογο της περίστασης. Με την απώλεια του Πράδερς, ο Προμηθέας ήθελε να δώσει λεπτά συμμετοχής σε κάποια παιδιά.

Δεν νομίζω ωστόσο ότι είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Γίνεται καλή δουλειά στην παραγωγή παικτών. Εμείς έχοντας μεγάλο ρόστερ, δεν υπήρχε ανταγωνισμός στο δεύτερο ημίχρονο. Σεβόμενοι τον αντίπαλο και τον κόσμο που ήρθε, κάναμε μία μεγάλη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε το 3-0. Χρειάζεται προσπάθεια, σοβαρότητα και συγκέντρωση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως και τα προηγούμενα”.

Για το δεύτερο ημίχρονο: “Και στο πρώτο παιχνίδι νομίζω ότι ήμασταν ένα επίπεδο πίσω σε ενέργεια και ταχύτητα. Η κρισιμότητα σήμερα ήταν μεγάλη. Σεβόμαστε την προσπάθεια μας και τον αντίπαλο και συνεχίσαμε να παίζουμε όσο πιο καλά γίνεται. Δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με πολλά ταξίδια έχοντας επίπονο πρόγραμμα που απαιτεί συγκέντρωση και ελπίζουμε να τελειώσουμε όπως πρέπει τη σεζόν”.

Για τον νεαρό σέντερ, Καρρά: “Ο Καρράς είναι ένα νεαρό παιδί που δουλεύει μαζί μας όλο αυτό το διάστημα. Δουλεύει σκληρά. Του δώσαμε χρόνο συμμετοχής σήμερα και είναι ένας παίκτης που πιστεύουμε ότι θα μας δικαιώσει με την πορεία του”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags