Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή αναφορά της FIBA στον Παύλο Γιαννακόπουλο και τους παικταράδες που έφερε!
| 2018-06-11 13:47:00

Τρομερή αναφορά της FIBA στον Παύλο Γιαννακόπουλο και τους παικταράδες που έφερε!

Sportdog Team
Τρομερή αναφορά της FIBA στον Παύλο Γιαννακόπουλο και τους παικταράδες που έφερε!

Υπόκλιση από την παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ.

Η FIBA είπε το δικό της "αντίο" στον Παύλο Γιαννακόπουλο μέσω της ιστοσελίδας της, αναφέροντας τους παικταράδες που έφερε κατά καιρούς στον Παναθηναϊκό ο "γίγαντας", όπως αποκάλεσε  τον Γιαννακόπουλο στον τίτλο του κειμένου της η παγκόσμια ομοσπονδία.

«Ήταν εκείνος που έφερε στον Παναθηναϊκό μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα, σε παίκτες και προπονητές, στο ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο μπάσκετ. Στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται οι Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Μίκαελ Κοχ, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Ζάρκο Πάσπαλιε, Νίκολα Πέκοβιτς, Ντίνο Ράτζα, Βασίλης Σπανούλης, Μπάιρον Σκοτ και Ντομινίκ Ουίλκινς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, προτού γίνει μια αναφορά στη ζωή του. 

Μάλιστα, η ιστοσελίδα της FIBA φιλοξενεί δηλώσεις και του Γενικού Γραμματέα της, Πάτρικ Μπάουμαν, ο οποίος είπε: «Εκ μέρους της FIBA, θέλω να μεταφέρω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς και στην ομάδα του Παναθηναϊκού και σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ. Η επίδρασή του και η συνεισφορά του στο σπορ μας ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη και θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags