Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή δήλωση Πεδουλάκη στο Sportdog: «Τα στοιχεία του Παύλου τα έχει και ο Δημήτρης»!
| 2018-06-11 17:36:00

Τρομερή δήλωση Πεδουλάκη στο Sportdog: «Τα στοιχεία του Παύλου τα έχει και ο Δημήτρης»!

του Γιώργου Κτενά
Τρομερή δήλωση Πεδουλάκη στο Sportdog: «Τα στοιχεία του Παύλου τα έχει και ο Δημήτρης»!

Συνέντευξη που θα συζητηθεί από τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟ.

Οικείος, προσιτός και πρότυπο για τη συμπεριφορά του, παρότι είχε χτίσει μια οικονομική αυτοκρατορία, ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος σύμφωνα με όσα δήλωσε στο sportdog.gr ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Ο πεπειραμένος τεχνικός, που έζησε τον αείμνηστο Π. Γιαννακόπουλο τόσο ως παίκτης του Παναθηναϊκού όσο και ως προπονητής του συλλόγου, σχολίασε ακόμα στα στοιχεία που έκαναν καθολική την αποδοχή του από τους Έλληνες φιλάθλους, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως άξιο συνεχιστή του. 

Ένας άνθρωπος που γνώρισε πολύ καλά τον Παύλο Γιαννακόπουλο, μίλησε στο sportdog.gr για την απώλειά του

«Η συγκίνησή μου για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου είναι μεγάλη. Ήταν ένας άνθρωπος αφοπλιστικός, όταν τον γνώριζες σε κέρδιζε αμέσως. Ήταν πατρική φιγούρα, οικεία, γι' αυτό και όσοι βρεθήκαμε χθες στο ΟΑΚΑ νιώσαμε αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές», ήταν το αρχικό σχόλιο του πεπειραμένου προπονητή στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Κέρδιζε τους πάντες με τη συμπεριφορά του, με την απλότητά του. Η προσφορά του στον αθλητισμό και όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, ήταν ανιδιοτελής και αυτό ήταν που του έδωσε την καθολική αναγνώριση και αποδοχή από το σύνολο των φιλάθλων».

Ποιο ήταν το στοιχείο που τον έκανε και ξεχώριζε;

«Η καθημερινή του παρουσία, όταν κάποιος τον ζούσε από κοντά, έβλεπε έναν άνθρωπο που είχε δημιουργήσει μια οικονομική αυτοκρατορία αλλά παρέμενε απλός. Ήταν προσιτός, οικείος. Πρότυπο για τη συμπεριφορά του, κι αυτό ήταν που άρεσε στον πολύ κόσμο».

Τι είναι εκείνο που θυμάστε από τον Παύλο Γιαννακόπουλο;

«Την πατρική του φιγούρα. Αυτό το "Παιδί μου, παιδί μου", που γνώριζαν όλοι ότι το έλεγε με τεράστια οικειότητα και καλοσύνη. Ρωτούσε για την οικογένεια, για τα παιδιά του καθενός. Ήταν ανθρώπινος, σωστός κύριος».

Πιστεύετε ότι ο Δημήτρης μπορεί να είναι άξιος διάδοχός του;

«Φυσικά. Ο κύριος Παύλος ήταν άνθρωπος ενεργητικός και δυναμικός. Αυτά τα στοιχεία τον έκαναν να ξεχωρίζει και αυτά τα στοιχεία τα έχει και ο Δημήτρης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags