Facebook Pixel Sportdog.gr | Ράγισαν καρδιές στο «αντίο» για Παύλο - Ράκος ο Δημήτρης, λύγισε ο Θανάσης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-06-13 16:20:00

Ράγισαν καρδιές στο «αντίο» για Παύλο - Ράκος ο Δημήτρης, λύγισε ο Θανάσης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ράγισαν καρδιές στο «αντίο» για Παύλο - Ράκος ο Δημήτρης, λύγισε ο Θανάσης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικές στιγμές στο "ύστατο χαίρε" στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Συνταρακτικές ήταν οι στιγμές που εκτιλύχθηκαν στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου βρέθηκαν χιλιάδες κόσμου για να πουν το τελευταίο "αντίο" στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Πλήθος απλών ανθρώπων και φυσικά σπουδαίες προσωπικότητες του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου έδωσαν το "παρών", ενώ πολλά ήταν και τα πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο. Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ των Πράσινων βρέθηκε στην εκκλησία, ενώ νωρίς το πρωί έκανε την εμφάνισή του και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στην Μητρόπολη βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, ενώ στην εκκλησία βρέθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Εναγκαλισμό εντός της εκκλησίας είχε ο συντετριμμένος Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Τζόρντι Μπερτομέου, ενώ ανατριχιαστική ήταν η στιγμή της άφιξης του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε, ενώ δεν άντεξε και λύγισε.

Φυσικά, οι οπαδοί του Τριφυλλιού έδωσαν δυναμικό "παρών" και φώναζαν συνεχώς συνθήματα, όπως το "Παύλο θεέ ζεις ανάμεσα μας, πάντοτε θα είσαι μέσα στην καρδιά μας", ενώ τον συνόδευσαν μέχρι την πύλη του Α' Νεκροταφείου, χωρίς να προχωρήσουν παραπέρα.

Εκεί εκτυλίχθηκε ένα συγκλονιστικό σκηνικό, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήγε προς τους φίλους του Παναθηναϊκού και τους μίλησε για λίγα λεπτά, λέγοντάς τους: «Σας αγαπούσε τόσο πολύ. Εσείς του δίνατε δύναμη. Πραγματικά σας αγαπούσε και τον αγαπούσατε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό που κάνατε».

Θυμηθείτε παρακάτω πώς μετέδωσε το sportdog.gr το "ύστατο χαίρε" στον Παύλο Γιαννακόπουλο:

8:00: Στις 7.55 αφίχθη η σωρός του Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς θα βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών από τις 8.00 μέχρι και τις 13.30.

8:05: Περισσότεροι από 100 άνθρωποι είναι αυτή την ώρα συγκεντρωμένοι στον χώρο.

Υπάρχουν στεφάνια από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Ερασιτέχνη, τους υπάλληλους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τον πρόεδρο του ΔΣ της Superleague κ.α.

8:10: Το παρών έχει δώσει ήδη o Ομπράντοβιτς, που έκανε σχετικές δηλώσεις... Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το προσκύνημα ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο αυτοκινητό του.

08:52: Ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται στη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

09:00: Στη Μητρόπολη Αθηνών ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος

09:25: «Σήμερα πενθούμε όλοι. Είμαι ένα από τα παιδιά του. Μας δίδαξε να παραμένουμε πάντα ταπεινοί και να έχουμε ήθος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ανέφερε ο γνωστός οργανωμένος οπαδός «Ντόκεν»

09:33: Στη Μητρόπολη Αθηνών ο παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάκης Οικονομόπουλος.

09:34: Μόλις έφτασε και ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Πλυτάς.

09:35: Τώρα στη Μητρόπολη και ο Απόστολος Κόντος.

9:40: Τάκης Οικονομόπουλος: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου. Ο Παύλος ήταν μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό. Έκανε τα πάντα για την ομάδα. Ήταν κοντά μας ως απλός φίλαθλος από τότε που πήγα εγώ. Μετά ενεργοποιήθηκε ως παράγοντας στον Ερασιτέχνη και στην ΚΑΕ. Όταν ήταν να πάρει τον Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο, τον έχασε μέσα από τα χέρια του. Αλλά, προσέφερε πάρα πολλά στον αθλητισμό και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Θυμάμαι το '63, τον πρώτο χρόνο που έπαιξα, ερχόταν με τον κουβά μέσα και μας δρόσιζε για να μην νιώθουμε ζέστη. Ήταν μεγάλος παράγοντας, δεν είχε κακία μέσα του. Προσπαθούσε για το καλύτερο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Δημήτρης πιστεύω πως είναι ο συνεχιστής του οράματός του, κυρίως αν καταφέρει να πάρει και την ΠΑΕ, πέραν του Ερασιτέχνη».

9:45: Απόστολος Κόντος: «Όλος ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί για έναν φίλο όλων. Όλοι θα είναι κοντά στην μνήμη αυτού του ανθρώπου».

9:57: Στεφάνι από τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΣΕΒ.

10:03: Στη Μητρόπολη Αθηνών ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις.

10:27: Στεφάνι και από την οικογένεια του Γιώργου Λούβαρη.

10:31: Μόλις έφτασε και ο Ρούλης Αγραπιδάκης.

10:45: Πλήθος κόσμου έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών για το τελευταίο «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

10:59: Ο Αρχηγός του ΓΕΣ στο λαϊκό προσκύνημα του Παύλου Γιαννακόπουλου

11:00: Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μόλις έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών.

11:01: Ο Τάκης Τριαντόπουλος σχολίασε έξω από την Μητρόπλη: «Εγώ θέλω να πω ότι τα λόγια είναι φτωχά. Δεν μπορούν να περιγράψουν όσα νιώθουμε αλλά και το μεγαλείο του Παύλου Γιαννακόπουλου, στο αθλητικό και το κοινωνικό κομμάτι. Έχει αφήσει πίσω του ένα τεράστιο έργο, θα μείνει για πάντα στην ιστορία. Είναι συγκλονιστικό πόσος κόσμος έχει έρθει για να τον αποχαιρετήσει. Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του. Πάντα θα την στηρίζουμε, πάντα θα στηρίζουμε την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Θυμάμαι την πρώτη στιγμή που μου έσφιξε το χέρι και μου είπε ότι ήταν τιμή του που με γνώριζε. Σάστισα, ήμουν πολύ μικρός για να μου πει κάτι τέτοιο. Θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη προσέλευση στη πορεία και μεγαλύτερη εκδήλωση της λατρείας για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε την μνήμη του. Είναι δύσκολες στιγμές για όλους μας».

11:08: Σπύρος Λιβαθηνός και Τότης Φυλακούρης τώρα στην Μητρόπολη Αθηνών.

11:13 Βασίλης Κωνσταντίνου: «Ο Παύλος θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, ένας άνθρωπος που με την ίδια ευκολία ανακοίνωνε τον Ουίλκινς και έβγαζε φωτογραφίες με τους φιλάθλους. Λάτρεψε τον Παναθηναϊκό και λατρεύτηκε από τους φιλάθλους του. Θα πάει στον παράδεισο, εκεί είναι η θέση του. Ένωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αφήνει παρακαταθήκη ο Παύλος. Έχει ανθρώπους συνεχιστές. Υπάρχει ο Θανάσης, ο Δημήτρης που έχει πάρει την εντολή να συνεχίσει αυτή την προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός ήταν άτυχος το '79 που ο Παύλος δεν πήρε την ΠΑΕ. Ίσως θα είχε μεγαλουργήσει, όπως έκανε και στο μπάσκετ. Θα υπάρχει συνέχεια».

11:20: Πληθαίνει ο κόσμος στην Μητρόπολη Αθηνών.

11:24: Στεφάνι από τους αδελφούς Αγγελόπουλους και τον Βασίλη Σπανούλη στην Μητρόπολη Αθηνών.

11:28: Στεφάνι και από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η ταλαιπωρία για τον κόσμο είναι η ελάχιστη δυνατή, καθώς η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει φροντίσει για όλα. Μάλιστα, σε όσους βρίσκονται στην Μητρόπολη Αθηνών από νωρίς το πρωί (δημοσιογράφους - φωτογράφους κ.ά.) μοιράζονται μπουκαλάκια νερό.

11:42: Πέραν των στεφανιών από τον Βασίλη Σπανούλη και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, στεφάνια ήρθαν και από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

11:43: Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, στο λαϊκό προσκύνημα για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

11:46: Σταύρος Δουβής (αντιπρόεδρος ΚΑΕ ΑΕΚ): «Αντίπαλος ποτέ, ούτε στα παρκέ. Συμπαραστάτης για το καλό του αθλήματος. Ήρθα για τον φίλο μου. Δεν ξέρετε πόσο φίλος μου ήταν ο Παύλος και τι εκτίμηση είχε. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον προς εμένα. Υπήρξε ένας μοναδικός άνθρωπος. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο. Δεν μου αρέσει να λέω πολλά και να γυρίζω στο παρελθόν. Ελπίζω ο γιος του και όσοι συμπαρασταθούν στον Παναθηναϊκό να ακολουθήσουν το πνεύμα του».

12:02: Στη Μητρόπολη ο Αντώνης Φώτσης και ο Δημήτρης Παπανικολάου.

12:16: Και ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην Μητρόπολη.

Υπενθυμίζουμε ότι η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Στεφάνια έχουν στείλει επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, ο Νίκος Γκάλης, ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και διάφοροι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού.

Και ο Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα, για το τελευταίο "αντίο" στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

12:50: Και ο Σπύρος Μαραγκός στην Μητρόπολη Αθηνών.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε: "Νομίζω ότι παγκοσμίως όλοι όσοι γνώρισαν τον κ. Παύλο, το συμπέρασμα είναι κοινό, για την αγάπη που του είχαν, γιατί όλοι αυτοί οι αθλητές και καλύτεροι από μένα, μεγαλύτερου επιπέδου, έχουν γνωρίζει πολλούς επιχειρηματίες, αλλά λίγους ανθρώπους. Ο κ. Παύλος και όλη η οικογένεια των Γιαννακόπουλων, πρώτα ήταν άνθρωποι και μετά επιχειρηματίες. Αυτό είναι που τον έκανε να ξεχωρίζει και αυτό είναι τελικά και το νόημα της ζωής, γιατί κάποια στιγμή όλοι εδώ θα βρεθούμε".

Η πρώτη εκτίμηση των ανθρώπων ασφαλείας αναφέρει πως ο κόσμος που έχει περάσει από την Μητρόπολη ξεπερνάει τις 12-13 χιλιάδες.

12:58: Στεφάνια και από τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού, αλλά και από την Ευρωλίγκα.

13:01: Έφτασε στην Μητρόπολη και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με την κόρη του Παύλου Γιαννακόπουλου και την σύζυγό του.

«Αθανάτος», φωνάζει ο κόσμος για τον Παύλο, την ώρα που ο Θανάσης μπαίνει με δάκρυα στα μάτια στην εκκλησία.

13:05 Έφτασε και ο Παναγιώτης Φασούλας

Σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο προς την Μητρόπολη.

Σε λίγη ώρα θα έρθει στην Μητρόπολη και η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι είχαν προπόνηση το πρωί και στη συνέχεια θα ερχόντουσαν για να αποχαιρετήσουν τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

3.500 στεφάνια, ανέφεραν οι δημοσιογράφοι στο Live Streaming.

Κανονικά το λαϊκό προσκύνημα θα διαρκούσε μέχρι τις 13:30, όμως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος.

13:39: Δεν έχει σταματημό το χειροκρότημα κατά την μεταφορά της σορού του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού.

«Αθανάτος», φωνάζει και πάλι ο κόσμος.

13:40: Οι ετοιμασίες συνεχίζονται για να μεταφερθεί η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου από το παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στο Ναό της Μητρόπολης.

13:43: Έφτασε στην Μητρόπολη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Χειροκροτήματα από όλους.

"Παύλο Θεέ για πάντα στην καρδιά μας μια ζωή θα είσαι ανάμεσα μας" φωνάζει ο κόσμος.

«Εκεί ψηλά, στη Θύρα 13, έχουμε έξι ευρωπαϊκά, τα τρία να κοιτάνε στην Αθήνα, τα τρία προς τον Πειραιά. Κι αν σήμερα, που έφυγε ο Παύλος και πέταξε ψηλά στον ουρανό δεν ξεχάσω τι μου χάρισε ποτέ μου, γι' αυτό κι εγώ θα τραγουδώ», φωνάζει ο κόσμος. Συγκλονιστικές στιγμές.

13:47: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου μπήκε στην Μητρόπολη τώρα.

14:02: Τώρα στην Μητρόπολη Αθηνών ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Χρήστος Μπαφές, εκ μέρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

14:04: Έφτασε στη Μητρόπολη και ο Τζόρντι Μπερτομεου.

14:08: Στεφάνι και από την οικογένεια του Γιάννη Αλαφούζου.

14:09: Τώρα στην Μητρόπολη Αθηνών και ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Η Μητροπόλεως έχει κλείσει εδώ και αρκετή ώρα με τον κόσμο να έχει γεμίσει τα πεζοδρόμια. Έχουν τοποθετηθεί κορδέλες, αλλά και κάγκελα σε πολλά σημεία. 

14:17: Ο Μίμης Δομάζος μόλις μπήκε στην Μητρόπολη Αθηνών.

14:19: Στόγιαν Βράνκοβιτς μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στην Μητρόπολη.

14:20: Στην Μητρόπολη τώρα σύσσωμη και η μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα.

14:22: Και ο Αντώνης Αντωνιάδης στην Μητρόπολη.

14:25: Και ο Αργύρης Πεδουλάκης στην εκκλησία. Πολλά χειροκροτήματα από τον κόσμο.

14:26: Έφτασε και ο Γιάννης Μπουρούσης μαζί με τον Σταύρο Ψωμιάδη. Στην Μητρόπολη και ο γκαρντ της ΑΕΚ, Βασίλης Ξανθόπουλος.

14:28: Τώρα και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

14:33: Στην Μητρόπολη και ο δακρυσμένος Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

14:34: Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και μαζί του ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

14:35: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης φτάνει στην Μητρόπολη εν μέσω χειροκροτημάτων.

14:40: Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Μητρόπολη. Αποδοκιμάστηκε από μερίδα κόσμου.

14:41: Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μόλις μπήκε στην Μητρόπολη Αθηνών.

14:41: Τώρα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

14:44: Στην Μητρόπολη ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στεφάνι και από τον Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

14:47: Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Μητρόπολη.

14:51: Και ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Μητρόπολη.

14:51: Στεφάνι και από την ΠΑΕ ΑΕΚ και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

14:54: Έφτασε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην Μητρόπολη.

14:54: Στην Μητρόπολη και ο Κώστας Καραμανλής.

14:56: Και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

14:58: Ήρθε και η μηχανοκίνητη πορεία, που θα συνοδεύσει τη σορό μέχρι το Α' Νεκροταφείο.

15:05: Και ο Αλέξης Κούγιας στην Μητρόπολη Αθηνών.

15:05: Φώφη Γεννηματά και Κώστας Γείτονας στην Μητρόπολη.

15:07: Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης στην Μητρόπολη. Χειροκροτήματα για τον "Καπετάνιο".

15:09: Ξεκίνησε η εξόδιος ακολουθία.

Νωρίτερα ο Τζόρντι Μπερτομέου μπήκε στην Μητρόπολη Αθηνών και ασπάστηκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

15:30: Και ο Ηλίας Ψινάκης στην Μητρόπολη.

15:50: Σε λίγο θα ολοκληρωθεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Αποχωρεί ο κόσμος σιγά - σιγά.

15:53: Εξέρχεται η σωρός εν μέσω χειροκροτημάτων

Λυγίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και βάζει τα κλάματα.

Ψάλλεται ο ύμνος του Παναθηναϊκού από τους οπαδούς του "τριφυλλιού". 

"Παύλος Γιαννακόπουλος, αθάνατος".

"Παύλο ζεις, εσύ μας οδηγείς".

15:55: Φεύγει η σορός, χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού τη συνοδεύουν με προορισμό το πρώτο Νεκροταφείο. 

Σιγά - σιγά από την Μητρόπολη Αθηνών βγαίνουν οι παίκτες, που βρέθηκαν στο τελευταίο «αντίο» του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αποχωρεί και ο κόσμος σιγά - σιγά.

16:07: "Θα είναι αλησμόνητος και στον κόσμο του Παναθηναϊκού και γενικότερα στον φίλαθλο κόσμο. Φεύγει μια γενιά της θυσίας και της δημιουργίας. Η γενιά που έχτισε την Ελλάδα. Οι δυσκολίες που πέρασαν τους έδωσαν αξίες. Σήμερα δυστυχώς η Ελλάδα έχει χάσει αυτές τις αξίες. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου κράτησε τις αρχές της, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ο πάτερ φαμίλιας και στον Παναθηναϊκό. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν είχε διώξει προπονητές. Ήταν αιρετικός σε αυτό το κομμάτι. Ήξερε να σέβεται την δουλειά του άλλου, να καταλαβαίνει. Δυστυχώς τον χρόνο δεν μπορεί να τον νικήσει κανείς. Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό, θα μείνει η υπερηφάνεια στην οικογένεια του. Έφυγε πολύ γεμάτος. Το να μνημονεύει ο άλλος το όνομα σου με θετικό τρόπο είναι το σημαντικότερο που αφήνεις πίσω σου", τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πάρα πολλά μηχανάκια ακολουθούν τη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου.

16:08: Έφτασε η πομπή στο Α' Νεκροταφείο.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού σταμάτησαν λίγα μέτρα πιο μακριά, όπως είχε ζητήσει η οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Ακούγονται και πάλι συνθήματα και ο ύμνος του Παναθηναϊκού, έξω από το Α' Νεκροταφείο.

"Παύλο θεέ ζεις ανάμεσα μας, πάντοτε θα είσαι μέσα στην καρδιά μας", φωνάζουν τώρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

16:14: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τους μίλησε για λίγα λεπτά, προτού επιστρέψει στο Α' Νεκροταφείο.

Κάτω από ζεστό χειροκρότημα, η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου μεταφέρεται μέσα στο κοιμητήριο.

«Σας αγαπούσε τόσο πολύ. Εσείς του δίνατε δύναμη. Πραγματικά σας αγαπούσε και τον αγαπούσατε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτό που κάνατε», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στους οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από το Α' Νεκροταφείο.

Δείτε τo live streaming και στη συνέχεια βίντεο και φωτογραφίες:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags