Facebook Pixel Sportdog.gr | ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην απαντάτε στις προκλήσεις, θέλουν να μας τιμωρήσουν»
| 2018-06-13 22:18:00

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην απαντάτε στις προκλήσεις, θέλουν να μας τιμωρήσουν»

Sportdog Team
ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Μην απαντάτε στις προκλήσεις, θέλουν να μας τιμωρήσουν»

Μήνυμα της ερυθρόλευκης διοίκησης στον κόσμο.

Την προσοχή στον κόσμο, για τη συμπεριφορά του στον τέταρτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, επέστησε ο Ολυμπιακός.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τονίζει πως οι φίλοι της ομάδας καλούνται να στηρίξουν μόνο με τη φωνή τους και χωρίς ακρότητες τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ειδάλλως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τιμωρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την ομάδα μας στον 4ο τελικό των πλέι-οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με τη φωνή τους και μόνο να δημιουργήσουν τη συγκλονιστική ατμόσφαιρα, που κάνει το ΣΕΦ μία από τις πιο ισχυρές έδρες στην Ευρώπη. Παράλληλα, καθιστούμε για ακόμα μια φορά σαφές ότι η βία και οι κάθε είδους αντιαθλητικές συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες, δεν έχουν θέση σε ένα αγώνα καλαθοσφαίρισης και βεβαίως δεν συνάδουν με τις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε περίπτωση πρόκλησης επεισοδίων στον προσεχή αγώνα, εντός ή εκτός γηπέδου, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να τιμωρηθεί η έδρα μας και η ομάδα μας να υποστεί ανυπολόγιστες ζημίες.

Σε πείσμα όσων θέλουν την ομάδα μας τιμωρημένη και χωρίς τον κόσμο της, οι φίλαθλοι μας γνωρίζουν και πρέπει να μην απαντούν στις προκλήσεις από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ
».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags