Facebook Pixel Sportdog.gr | Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΕΣΗΕΑ για Σκουντή: «Τα βλέπει όλη η Ελλάδα...»
| 2018-06-15 23:15:00

Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΕΣΗΕΑ για Σκουντή: «Τα βλέπει όλη η Ελλάδα...»

Sportdog Team
Απάντηση Παναθηναϊκού σε ΕΣΗΕΑ για Σκουντή: «Τα βλέπει όλη η Ελλάδα...»

Τι σχολιάζουν οι Πράσινοι για το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods απάντησαν στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τόσο αυτή, όσο και οι υπόλοιπες δημοσιογραφικές Ενώσεις «επιδεικνύουν σπουδαία αντανακλαστικά και ιδιαίτερη ευαισθησία» απέναντι στο «τριφύλλι». Οι κύκλοι της «πράσινης» ΚΑΕ αναρωτήθηκαν επίσης για την απουσία της παρέμβασης της ΕΣΗΕΑ στο περιστατικό ανάμεσα στον δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργίου και τον Γιώργο Μπόγρη αλλά και για όλα όσα έχουν συμβεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ στον Παναθηναϊκό τόνιζαν πως ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι να «μην αποκρύπτουν όλα όσα βλέπει η φίλαθλη Ελλάδα».

Αναλυτικά η θέση των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης:

«Η ΕΣΗΕΑ και συνολικά οι δημοσιογραφικές Ενώσεις επιδεικνύουν σπουδαία αντανακλαστικά και ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods «ανακαλύπτοντας» σε αυτήν την περίπτωση στοχοποίηση δημοσιογράφου. Βέβαια, ακόμη περιμένουμε την παρέμβασή της στην υπόθεση του ξυλοδαρμού που κατήγγειλε πως είχε ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργίου από τον «επαγγελματία αθλητή» της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Μπόγρη. Ακόμη περιμένουμε την παρέμβασή της για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου Σπύρου Γραμμένου στον περσινό πέμπτο τελικό στο ΣΕΦ και γενικότερα για όλα όσα βιώνουν οι συνάδελφοί τους στο συγκεκριμένο γήπεδο χρόνια τώρα.

Να σημειώσουμε πως στο ΟΑΚΑ ουδέποτε έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό. Από εκεί και πέρα, συμφωνούμε απόλυτα με το κομμάτι της ανακοίνωσης που αναφέρει πως: «ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι να καλύπτουν και να σχολιάζουν τα γεγονότα». Και θα συμπληρώναμε μονάχα: «και να μην τα αποκρύπτουν ειδικά όταν τα βλέπει όλη η φίλαθλη Ελλάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags