Facebook Pixel Sportdog.gr | Παναθηναϊκό ντελίριο: «Για τον Παυλάρα μας - ευχαριστούμε τους Καταγγελόπουλους, Μπόγρη πονάς»
| 2018-06-17 23:21:00

Παναθηναϊκό ντελίριο: «Για τον Παυλάρα μας - ευχαριστούμε τους Καταγγελόπουλους, Μπόγρη πονάς»

Κον-troll και σουτ
Παναθηναϊκό ντελίριο: «Για τον Παυλάρα μας  - ευχαριστούμε τους Καταγγελόπουλους, Μπόγρη πονάς»

Τρελά σχόλια από τους πράσινους για το πρωτάθλημα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό. Οι φίλοι του Τριφυλλιού πανηγύρισαν εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το Facebook της πράσινης ΚΑΕ κατακλείστηκε από μηνύματα, τα οποία αφιερώνουν τον τίτλο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Παράλληλα ασκούν τρελή καζούρα στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στον Μπόγρη, τον Σφαιρόπουλο και τους Αδελφούς Αγγελόπουλους. Διαβάστε τα σχόλια που σταχυολόγησε το sportdog.gr.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ !! Υ.Γ. ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΠΟΓΡΗ

Στο 2ο ημίχρονο σαφώς ανώτερος ο Παναθηναϊκός. Άξιοι πρωταθλητές Ελλάδος. Το μόνο αρνητικό είναι η διακοπή του αγώνα εξ αιτίας μερικών ανεγκέφαλων. Αυτά είναι για τους γαύρους. Δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές στο φίλαθλο κόσμο μας.

Κατά τα άλλα συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Έπρεπε να το πάρουν για το Παυλάρα μας!

Για το ματς δεν θα πω κάτι. Θα σχολιάσω μόνο την απόφαση των Καταγγελόπουλων για αποχώρηση, έστω και προσωρινή. Λοιπόν: Επειδή τους πέταξαν νερό και για λεκτική βία στην φυσούνα ε? Μάλιστα.

Παυλο μας...Προεδρε μας...το σηκωσες και σημερα οπως τοσα χρονια...το ξερουμε οτι θα εισαι παντα εδω να πανηγυριζεις μαζι μας...στηριξη οσο ποτε στον θανασαρα μας και τον μητσαρα μας...ευχαριστουμε τους γουρλοματηδες για την διακοπη..ηρεμησε η ομαδα!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.Α ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ "ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ" ΣΗΜΕΡΑ,ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕ ΞΕΡΩ.!!ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ <3.!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ.!!

Ο λουζερ ο μυρωδιάς ο αμπαλος που κοιμάται στον πάγκο ο βαψομαλλιάς ο τσαβι πασκουαλ πήρε το πρωτάθλημα.Περαστικα στους ανύπαρκτους που παρακαλαγανε να χάσουμε το πρωτάθλημα για να φύγει.

Άξια παλικάρια!! Ο σφαιροπουλος φταίει που δεν εβαλε τον μπογρη τελευταίο λεπτό. Παναθηναϊκός!!!!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ 23η συνεχομένη χρονιά με τίτλο...το μεγαλείο σου δεν έχει ταβάνι.

Για τον Παύλο μας γαμώτο και για την τεράστια πράσινη οικογένεια του Παναθηναϊκού! ✌☘

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags