Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καίει» το φύλλο αγώνα τον ΠΑΟ: Κροτίδες, μπουκάλι ούζο και... κλωτσιές στο ΟΑΚΑ!
| 2018-06-18 00:13:00

«Καίει» το φύλλο αγώνα τον ΠΑΟ: Κροτίδες, μπουκάλι ούζο και... κλωτσιές στο ΟΑΚΑ!

Sportdog Team
«Καίει» το φύλλο αγώνα τον ΠΑΟ: Κροτίδες, μπουκάλι ούζο και... κλωτσιές στο ΟΑΚΑ!

Δύσκολα θα γλιτώσει την τιμωρία το Τριφύλλι.

Με τιμωρία κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ, όπου οι Πράσινοι επικράτησαν 84-70 και πήραν το πρωτάθλημα.

Οι Αναστόπουλος, Μάνος και Κορομηλάς έγραψαν στο φύλλο αγώνα πως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πέταξαν περίπου 12 κροτίδες, ενώ έγινε μεγάλη αναφορά και στα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Παράλληλα, τονίστηκε πως οι οπαδοί των γηπεδούχων έριξαν και ένα γυάλινο μπουκάλι ούζου στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Φυσικά, στο... επίκεντρο του φύλλου αγώνα βρέθηκε το περιστατικό στο ημίχρονο, όπου η αποστολή του Ολυμπιακού αποχώρησε από το παρκέ. Συγκεκριμένα, οι διαιτητές της αναμέτρησης τόνισαν πως το δεύτερο μέρος του αγώνα ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση, επειδή οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Αυτό προέκυψε από ρίψη μπουκαλιών στον πάγκο των Πειραιωτών, με τους φιλάθλους των γηπεδούχων που ήταν σε εκείνο το σημείο να απωθούν και να ρίχνουν κλωτσιές στα προστατευτικά του πάγκου και στα διαφημιστικά γύρω από αυτόν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags