Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάρτηση - κόλαφος για Αγγελόπουλους, παίκτες, διαιτητές: «Γιατί κατεβάσατε την ομάδα;»
| 2018-06-18 08:47:00

Ανάρτηση - κόλαφος για Αγγελόπουλους, παίκτες, διαιτητές: «Γιατί κατεβάσατε την ομάδα;»

Sportdog Team
Ανάρτηση - κόλαφος για Αγγελόπουλους, παίκτες, διαιτητές: «Γιατί κατεβάσατε την ομάδα;»

Καυστική τοποθέτηση από την Θύρα 7 Καμινίων.

Οι οργανωμένοι της Θύρας 7 στα Καμίνια πόσταραν σχόλιο για όσα έγιναν στον πέμπο τελικό στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκαν στην διαιτησία, στους αδερφούς Αγγελόπουλους, ενώ πέταξαν και μπηχτές για κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Φτάσαμε 17 Ιουνίου, για να πανηγυρίσει τίτλο το… καρκίνωμα του Ελληνικού αθλητισμού. Σε ποιο άθλημα; Σε αυτό που γίνονται όργια επί σειρά ετών. Στο ποδόσφαιρο συνεχώς αλλάζουν ΕΠΟ, SUPERLEAGUE, ΚΕΔ και όλοι μιλάνε για κατεστημένο.

Στο μπάσκετ που έχει γαμ… μια μούμια το άθλημα, που ΟΡΙΖΟΥΝ όποιον γουστάρουν, να σφυρίξει ότι γουστάρουν, όταν γουστάρουν, δεν τρέχει μία. Αγγελόπουλοι, ο κόσμος, όταν βγάλατε την ανακοίνωση πριν τους τελικούς, ήταν μαζί σας. Το γιατί κατεβάσατε την ομάδα παρόλο που όχι μόνο δεν έβαλαν ξένους διαιτητές, αλλά δεν συμπεριέλαβαν τους Έλληνες διεθνής, είναι κάτι που πρέπει να μας το πείτε.

Δέκα χρόνια προσπαθείτε και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αν δεν μπορείτε εσείς να διασφαλίσετε το 50-50, βρείτε κάποιον που μπορεί να το καταφέρει στην τελική και βάλτε τον να παλέψει στο πλευρό σας. Προστατέψτε την επένδυση σας. Προστατέψτε τα νεύρα μας.

ΥΓ: Κάποιοι παίκτες που ανανέωσαν με υπέρογκα πόσα πέρσι και σήμερα (και όχι μόνο) ήταν άφαντοι, παρακαλούνται να επιστρέψουν τα χρήματα και να πάρουν δρόμο.

ΥΓ2: Ας ενημερώσει κάποιος τους διαιτητές πως τελείωσε ο αγώνας. Ο Μιλουτίνοφ έχει φτάσει στα 14 φάουλ αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags