Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο σενάριο για προπονητή τοπ κλάσης στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Σπανούλη! (ηχητικό)
| 2018-06-18 12:50:00

Απίστευτο σενάριο για προπονητή τοπ κλάσης στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Σπανούλη! (ηχητικό)

Sportdog Team
Απίστευτο σενάριο για προπονητή τοπ κλάσης στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Σπανούλη! (ηχητικό)

Αποκαλύψεις από γνωστό ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων.

Για την επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό μετά την αποτυχία στο πρωτάθλημα μίλησε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και έριξε... βόμβες, τονίζοντας ότι στόχος των Πειραιωτών για τον πάγκο είναι ο Ετόρε Μεσίνα, αν και πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση.

Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής ή όχι του Βασίλη Σπανούλη, ενώ έκανε αναφορά και στους Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου, Παπαπέτρου και Στρέλνιεκς.

«Ό,τι και να γινόταν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έφευγε από τον Ολυμπιακό. Το ραντεβού θα γίνει αύριο ή μεθαύριο. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη δουλειά και τη συνεισφορά του Έλληνα προπονητή», είπε ο Νίκος Ζέρβας και πρόσθεσε στο θέμα του προπονητή: «Δεν υπάρχει καθόλου θέμα Αντρέα Τρινκέρι. Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με 4-5 προπονητές μέσω των εκπροσώπων τους. Δηλαδή Τρινκέρι, Περάσοβιτς, Σίτο Αλόνσο, Ζοάν Πλάθα. Ωστόσο, πρώτος στόχος είναι κάτι διαφορετικό και είναι από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Μην κρυβόμαστε, αυτός είναι ο Έτορε Μεσίνα, αλλά πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση». 

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση της ΚΑΕ και το μπάτζετ της νέας σεζόν, ο Νίκος Ζέρβας τόνισε ότι «θα υπάρξουν χορηγίες, αλλά όχι άλλοι χρηματοδότες. Το μπάτζετ θα είναι στα ίδια επίπεδα ή θα είναι λίγο παραπάνω».

Αναφορικά με τις περιπτώσεις των ανανεώσεων, φυσιολογικά η περίπτωση που έρχεται στο προσκήνιο είναι αυτή του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και των Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου: «Είναι μια περίεργη περίπτωση. Το πρόβλημα με τον Σπανούλη είναι να σκεφτεί πρώτα τι θέλει από τον εαυτό του. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, αλλά όχι με τον ρόλο που έχει σήμερα που παίζει 30-32 λεπτά. Αν ο Σπανούλης το δεχθεί αυτό, τότε οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και δεν θα είναι πρόβλημα το οικονομικό. Γενικότερα, το πλάνο είναι πλέον οι ξένοι που θα έρθουν, να έχουν αυτοί πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Από τις τρεις περιπτώσεις, αυτή του Παπανικολάου είναι η πιο εύκολη. Έχει κάνει τη βόλτα του σε Ευρώπη και NBA και το πιθανότερο είναι ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει. Του Παπαπέτρου δεν είναι εύκολη η περίπτωση, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από την πρόοδό του, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης έχει παράπονα από τη χρησιμοποίησή του που μία ήταν στο “4”, μία στο “3”, μία στο “5”. Πάντως ο Ολυμπιακός τον θέλει. 

Σχετικά με τον Μιλουτίνοφ, είναι θέμα του ίδιου και των Σπερς τι θα κάνουν. Το συμβόλαιό του έχει ρήτρα που εφόσον καταβληθεί ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μεγάλες πιθανότητες για να μείνει, έχει ο Στρέλνιεκς. Όλοι οι ξένοι έχουν συμβόλαιο 1+1 με το Ολυμπιακό να έχει δικαίωμα να ανανεώσει μέχρι 30 Ιουλίου. Γενικότερα, δεν αποκλείεται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης να αφορά το ιατρικό τιμ, αλλά και διοικητικές θέσεις». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags