Facebook Pixel Ολυμπιακός και ΠΑΟ «πλακώνονται» για τον Νίκο Ζήση
| 2018-06-18 12:55:00

Βγήκαν από τώρα τα «μαχαίρια» - Ολυμπιακός και ΠΑΟ «πλακώνονται» για Έλληνα άσο - Όνομα-έκπληξη

του Pick n' Scroll
Βγήκαν από τώρα τα «μαχαίρια» - Ολυμπιακός και ΠΑΟ «πλακώνονται» για Έλληνα άσο - Όνομα-έκπληξη

Είναι μεγάλος σε ηλικία, αλλά παραμένει σε top επίπεδο. Μόνο εδώ!

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε χθες το βράδυ μία ακόμη κούπα και σκόρπισε τη χαρά στους εκατομμύρια φίλους του ανά τον κόσμο.

Δε θα αργήσει η ώρα που ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του θα αρχίσουν να φτιάχνουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή του Νικ Καλάθη, θέμα για το οποίο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Τόσο για τον Παναθηναϊκό, όμως, όσο και για τον Ολυμπιακό, μπορεί να «παίξει» ένα όνομα, που ο πολύς κόσμος δεν το έχει στο νου του. Ο Νίκος Ζήσης οδεύει στα 35 του χρόνια, αλλά παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως είδαμε και φέτος με την Μπάμπεργκ.

Ο διεθνής γκαρντ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τη γερμανική ομάδα. Εχει όρο, όμως, ότι το τρέχον καλοκαίρι μπορεί να φύγει για ομάδα της Ευρωλίγκας. Κι αυτό θα κάνει, γιατί η Μπάμπεργκ, πλέον, περνάει σε άλλο επίπεδο. Δεν θα παίζει στην Ευρωλίγκα και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο για τα επόμενα πέντε χρόνια θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Νίκος Ζήσης είναι παίκτης Ευρωλίγκας και σε αυτή θέλει να μείνει. Δε θέλει να κάνει βήμα προς τα πίσω. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κάποιος από τους «αιώνιους» να κάνει κίνηση για τον έμπειρο γκαρντ, ο οποίος, πλέον, δεν είναι όσο απόλυτος ήταν για επιστροφή στην Ελλάδα. Μέχρι πριν από κάποιο καιρό, το απέκλειε. Τώρα, όμως, είναι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο. 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags