Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκλειστικό βίντεο του Sportdog από το πράσινο γλέντι - Τρέλα στην εξέδρα, ντελίριο στην απονομή
| 2018-06-18 17:03:00

Αποκλειστικό βίντεο του Sportdog από το πράσινο γλέντι - Τρέλα στην εξέδρα, ντελίριο στην απονομή

Sportdog Team
Αποκλειστικό βίντεο του Sportdog από το πράσινο γλέντι - Τρέλα στην εξέδρα, ντελίριο στην απονομή

Αυτός ο χαμός δεν περιγράφεται με λόγια, μόνο με εικόνες.

Το πρωτάθλημα βάφτηκε πράσινο ξανά στη Basket League. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής με 84-70 του Ολυμπιακού, στο Game 5 της σειράς των τελικών και κατέκτησε τον τίτλο, με όλη την παναθηναϊκή οικογένεια να αφιερώνει αυτήν την επιτυχία στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.

Το πάθος του κόσμου στην εξέδρα ήταν άσβεστο. Συμπαρέσυρε την ομάδα στον ρυθμό του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό και έφτασε σε μία τρομερή επικράτηση.

«Δεν χάνεται αυτό το πρωτάθλημα», έλεγαν εδώ και ημέρες οι Παναθηναϊκοί, λόγω της απώλειας του «πατριάρχη» του Εξάστερου. «Παύλο θεέ, για πάντα ανάμεσά μας. Μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας», τραγουδούσαν οι φίλοι του Τριφυλλιού που με τη φωνή τους οδήγησαν τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην απονομή ο κόσμος ήταν ασυγκράτητος. Ήθελε να πανηγυρίσει αυτό το πρωτάθλημα κοντά στην ομάδα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η συγκίνηση του οποίου ήταν απερίγραπτη. Ο ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδειχνε τον ουρανό και παρηγορούσε παράλληλα τον θείο του, Θανάση, που είχε φορτιστεί συναισθηματικά.

Η κάμερα του sportdog.gr βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και κατέγραψε τις στιγμές ντελίριου στην εξέδρα και στην απονομή του τίτλου. Δείτε το:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags